UPDATE 20.02.2013: Conform organizatorului, evenimentul a fost amânat pentru 17 martie 2013, nu 16 martie cum fusese iniţial anunţat.

Show-ul pe care Ricchi e Poveri trebuia să îl susţină pe 26 februarie la Bucureşti a fost reprogramat pentru 16 17 martie 2013. Spectacolul a fost amânat din cauza decesului fiului liderului trupei, Franco Gatti.

Află mai multe detalii despre concertul Ricchi e Poveri!

Evenimentul tragic s-a întâmplat la finalul săptămânii trecute, când Alessio Gatti a trecut în nefiinţă într-un mod misterios. Alessio Gatti a foat înmormântat la începutul acestei săptămâni, tatăl său declarând: „Mă chinui să mă adun. Îmi doresc să plâng, nu mă pot regăsi şi-mi găsesc cu greu cuvintele„. Din respect pentru Franco Gatti, colegii săi de trupă au hotărât să nu participe la festivalul San Remo unde trebuiau să primească „Premiul Special pentru întreaga carieră”.

Managementul trupei Ricchi e Poveri îşi cere scuze faţă de publicul român şi organizatorii spectacolului şi promit că legendele muzicii italiene vor veni la Bucureşti cu un concert de neuitat. Trupa va concerta la Sala Palatului din Bucureşti pe 16 17 martie 2013.

Bilete Ricchi e Poveri la Bucureşti

Biletele pentru concertul Ricchi e Poveri de la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele categorii de preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 350 lei cumpără bilete
Categoria I 250 lei cumpără bilete
Categoria II 150 lei cumpără bilete
Categoria III 100 lei cumpără bilete
Categoria IV 60 lei cumpără bilete