Ricchi e Poveri - Concerte Ricchi e Poveri - iConcert.ro

Home » Ricchi e Poveri

Ricchi e Poveri

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Ricchi e Poveri

Concertele lunii septembrie 2018 în România

Toamna vine cu zeci de concerte şi festivaluri dedicate tuturor iubitorilor muzicii live. Luna septembrie ne aduce o nouă serie de evenimente din toate genurile muzicale susţinute atât în Capitală, cât şi în marile oraşe ale ţării.  

Concert Ricchi e Poveri în Parcul Rozelor din Timişoara – ANULAT

UPDATE: Concertul trupei Ricchi e Poveri de la Timişoara a fost anulat!  
13 Sep 2017     ,

Concertele lunii iunie 2017 în România

Vara înseamnă multă distracţie, concerte în aer liber şi festivaluri în cele mai interesante locuri din ţară. Startul acestei veri este dat, aşa cum se cuvine, de o mulţime de evenimente pentru toate gusturile şi aşteptările.  

Ricchi e Poveri revine în România cu două concerte, în iunie şi octombrie 2017

UPDATE: Spectacolul Ricchi e Poveri, anunţat inițial pentru data de 27 iunie 2017 la Parcul Rozelor din Timişoara se reprogramează pentru 13 septembrie 2017, în acelaşi loc. Spectacolul de la Bucureşti, de pe 12 octombrie 2017, la Sala Palatului, nu va fi afectat. Biletele procurate pentru concertul... 

Al Bano şi trupa Ricchi e Poveri, două concerte în România, în iunie 2015

UPDATE: Spectacolele „Una festa italiana”, care ar fi trebuit să aibă loc în Cluj-Napoca, pe 11 iunie şi în Timişoara, pe 12 iunie, vor fi amânate pentru la toamnă, la o dată ce va fi comunicată ulterior. Legendele muzicii italiene, Al Bano şi trupa Ricchi e Poveri vor susţine... 

POZE: Ricchi e Poveri – „Best Of” la Sala Palatului din Bucureşti

Trupa Ricchi e Poveri a revenit la Sala Palatului din Bucureşti pentru un concert „Best Of”, pe 26 februarie 2014. Vezi galeria foto de la concertul Ricchi e Poveri!  

Concert Ricchi e Poveri la Sala Palatului din Bucureşti

Miercuri, 26 februarie 2014, de la ora 20:00, cea mai cunoscută trupă italiană a ultimilor 40 de ani, Ricchi e Poveri se reîntoarce în concert la Sala Palatului din Bucureşti.  
26 Feb 2014     ,

Concertele anului 2014 în România

Aşa cum am fost obişnuiţi în ultimii ani, din ce în ce mai mulţi artişti renumiţi continuă să susţină concerte pe scenele din România. Anul 2014 readuce concertele unor trupe şi cântăreţi care ne-au mai vizitat până acum, dar vine şi cu unele premiere.  

Ricchi e Poveri vor concerta la Sala Palatului în februarie 2014

Trupa italiană Ricchi e Poveri revine la Bucureşti pe 26 februarie 2014 pentru un nou concert. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului, locaţie în care trupa a susţinut pe 17 martie 2013 un spectacol cu casa închisă. Concertul va conţine piesele ce au fost incluse pe noul album dublu al trupei,... 
12


Social Media

iConcert.ro