Acest eveniment a avut loc in data de 26 Feb 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 26 februarie 2014, de la ora 20:00, cea mai cunoscută trupă italiană a ultimilor 40 de ani, Ricchi e Poveri se reîntoarce în concert la Sala Palatului din Bucureşti.

Anul trecut, chiar înaintea concertului pe care l-a susţinut cu casa închisă la Sala Palatului, liderul trupei, Franco Gatti a suferit o grea pierdere. Fiul său a trecut în nefiinţă. În perioada de doliu grupul a reuşit să onoreze spectacolul, mai mult, membrii săi sunt hotărâţi să ducă la bun sfârşit şi promisiunea făcută publicului român,a vând în vedere că au fost multe cereri de bilete: „ne vom întoarce cu mult mai mult chef la anul, pentru un nou concert”, au promis la unison.

„Da, căldura concertului de la Bucureşti de anul trecut, primul eveniment live după nefericitul eveniment din februarie, 2013, ne-a făcut să ne răzgândim. Tabloul primit de fanii de la Bucureşti în memoria fiului meu, ce reprezenta un copil cu aripi de înger, l-am luat în Italia şi a ajuns pe mormântul fiului meu. Vă mulţumesc!”, mărturiseşte Franco Gatti.

http://www.youtube.com/watch?v=LJYJA_NeR0g

Autori a zeci de hituri ce au animat fiecare petrecere din România între anii ’70-’90, Ricchi e Poveri vin să reamintească celebrele lor melodii „Mamma Maria”, „Voulez Vous Dancer”, „Dimmi Quando”, „Parla col cuore” ori „Come eravamo”.

Înfiinţat acum 44 de ani, trioul (Franco Gatti, Angela Brambati şi Angelo Sotgiu) a cunoscut consacrarea la celebrul festival San Remo, ediţia din 1970. De la debut, formaţia a vândut peste 20 de milioane discuri şi a scos 19 albume de studio.

Bilete Ricchi e Poveri la Sala Palatului

Biletele pentru concertul Ricchi e Poveri de pe 26 februarie 2014 de la Sala Palatului sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele categorii de preţuri:

Categorie bilete Preţ
Categoria VIP 300 lei cumpără bilete
Categoria I 200 lei cumpără bilete
Categoria II 150 lei  SOLD OUT
Categoria III 100 lei  SOLD OUT
Categoria IV 50 lei SOLD OUT

Spectacol este produs de Niki Constantinescu şi Magic FM.