Trupele Nişte Băieţi şi Up to Eleven completează seara zilei de 6 septembrie, alăturându-se celor de la ZOB, pe scena festivalului Posada Rock 2013 de la Câmpulung Muscel. Tradiţionalul festival va avea loc pe Stadionul Municipal şi îi va mai avea ca şi invitaţi pe cei de la Luna Amară.

RECENZIE: Posada Rock 2012 – Vespera, marii câştigători ai festivalului

Nişte Băieţi este o trupă de punk rock, singura care interpretează stilul „muzică de petrecere cu distors şi final glorios”. Proiectul celor patru componenţi: Albert Mihăiţeanu (voce), Gabi Georgescu (chitară), Barbu Niculae (bass) şi Andrei Modrea ( Tobe) a avut ca obiectiv transpunerea celor mai cunoscute şi îndrăgite piese din „Epoca de aur” pe ritmuri de punk. Un proiect de succes, dacă avem în vedere faptul ca Nişte Băieţi au fost invitaţi să cânte la cele mai importante festivaluri de la noi din ţară: B’ESTFEST şi Peninsula.

Cu două albume la activ „Adunate din popor şi cântate din topor” şi „Fără muzichie, viaţa e pustiu!„, cu multă voie bună, cu fani devotaţi, cu umor şi dezinvoltură, Nişte Băieţi întrunesc toate calităţile necesare pentru a oferi publicului prezent la Posada Rock un concert cu „final glorios”.

Up to Eleven sunt o trupă care a luat naştere din pasiunea comună pentru muzică a celor cinci componenţi: Mircea Petrescu (voce, chitară), Laurenţiu Vârlan (chitară), Liviu Popescu (bass) şi Bogdan Moleşag (tobe, backing vocal).

Înfiinţată în anul 2006, iniţial sub denumirea de Spitfire, formaţia a concertat de-a lungul timpului alături de unele dintre cele mai importante nume ale rock-ului românesc: Omul cu Şobolani, Luna Amară, Byron, Alternosfera şi nu numai, iar în prezent pregătesc lansarea primului lor album.

Biletele şi abonamentele pentru acest eveniment vor fi disponibile intrare la preţurile de 15 lei şi, respectiv, 30 lei. Un spaţiu destinat campării va fi amenajat în imediata vecinătate a zonei ce găzduieşte festivalul. Camparea va fi gratuită pentru deţinătorii de bilet sau abonament.