Festivalul concurs Posada Rock revine cu o nouă ediţie, în perioada 6-8 septembrie 2013, la Câmpulung Muscel. Luna Amară este prima trupă din programul festivalului confirmată până în prezent.

Considerat a fi cel mai bun festival concurs de la noi din ţară pentru muzica rock, Posada Rock şi-a deschis porţile în anul 1986 şi se desfăşura anual timp de 3 zile. După o perioadă de pauză, festivalul a fost reluat începând cu anul 2011, reuşind să readucă la Câmpulung, de data aceasta pe Stadionul Municipal, nume importante ale rockului naţional şi internaţional: Altar, Celelalte Cuvinte, Ava Inferi, Krypton Reunion sau White Walls, creând atmosfera de rock atât de apreciată de musceleni.

Şi anul acesta Posada Rock îşi va păstra caracterul de concurs pentru lansarea formaţiilor tinere. În zilele de 6 şi 7 septembrie se va desfăşura concursul, iar pe 8 septembrie va avea loc Gala Laureaţilor.

Regulile ce trebuie urmate de formaţiile care doresc să se înscrie în concurs împreună cu alte detalii referitoare la festival sunt disponibile pe pagina oficicială de Facebook a Festivalului.

Luna Amară în recital la Posada Rock 2013

Formaţia de rock alternativ Luna Amară va susţine un recital în data de 7 septembrie 2013 pe stadionul municipal din Câmpulung Muscel.

Formaţia Luna Amară , cunoscută pentru opiniile sale politice tranşante, pentru versurile sale pline de atitudine, pentru integrarea sunetului de trompetă într-un sound alternativ/metal a debutat în anul 2000, iar de atunci a susţinut peste 700 de concerte atât în România – unde au participat la toate festivalurile importante – cât şi în Ungaria (Sziget Festival 2005 şi 2007), Bulgaria, Turcia, Germania, Olanda şi Franţa (East West Fest 2006, Lille).

Formaţia compusă din Nick Făgădar (voce, chitară), Mihnea Blidariu (voce, chitară, trompetă), Şerban Onţanu (chitară), Sorin Moraru (bass) şi Răzvan Ristea (tobe) va urca pe scena Festivalului Posada Rock ce se va desfăşura în Câmpulung Muscel în perioada 6-8 septembrie 2013.