Acest eveniment a avut loc in data de 16 Mar 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi şi vineri, pe 15 şi 16 martie 2018, de la ora 20:00, Nikos Vertis, unul dintre cei mai populari artişti din Grecia, revine în România pentru un nou concert la Sala Palatului din Bucureşti. Iniţial a fost anunţat doar un concert pentru 16 martie, dar la cererea publicului a mai fost programat un concert şi pe 15 martie.

Nikos Vertis pregăteşte un show dedicat tuturor femeilor din România, cu piese de dragoste şi interpretări de excepţie. Mai mult, concertul din acest an de la Bucureşti este un cadou pentru toţi fanii din România, care şi-au manifestat intens dorinţa de a-l revedea pe celebru artist grec. Spectacolul va cuprinde cele mai apreciate piese din repertoriul artistului, care va fi acompaniat de propria orchestră de muzicieni.

„Tot ce îmi doresc este ca muzica mea să atingă cât mai multe suflete şi să bucure cât mai mulți oameni. Pentru mine, satisfacţia publicului reprezintă succesul. Le mulţumesc tuturor românilor care iubesc muzica mea şi îi asigur că dragostea lor mă onorează şi mă obligă. Vă aştept pe toţi pe 16 martie, la Sala Palatului, să cântăm, să dansăm, să trăim împreună momente de neuitat.” a declarat Nikos Vertis.

Interpret, compozitor şi textier, Nikos Vertis este la ora actuală unul dintre cei mai apreciaţi artişti din Grecia, cu o carieră internaţională de succes în Australia, America de Nord şi Europa. Parcursul lui Nikos Vertis în lumea muzicii a început spectaculos, odată cu lansarea primului său album, „Poli Apotoma Vradiazei” (2003), pentru care a obţinut titlul de „Debutul Anului” şi Discul de Platină pentru primul său single.

Cu timpul, Nikos Vertis a devenit una dintre cele mai bune voci ale Greciei, iar albumele sale au continuat să obţină numeroase premii naţionale şi internaţionale. Laïka, stilul muzical abordat de Nikos Vertis, este o îmbinare de muzică tradiţională grecească cu pop şi dance.

Bilete Nikos Vertis la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertele pe care Nikos Vertis le va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 15 şi 16 martie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro şi www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionare locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 350 lei bilete
Categoria I 250 lei  bilete
Categoria II 150 lei   bilete

Concertele Nikos Vertis de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Asociaţia Culturală „Dracula”.