Ticket alert! Bon Jovi revine în concert în România! cumpara bilete
Nikos Vertis - Concerte Nikos Vertis - iConcert.ro

Home » Nikos Vertis

Nikos Vertis

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Nikos Vertis

Concert Nikos Vertis la Sala Palatului din Bucureşti

Miercuri, joi şi vineri, pe 27, 28 şi 29 martie 2019, de la ora 20:00, Nikos Vertis, unul dintre cei mai populari artişti din Grecia, revine în România în concert la Sala Palatului din Bucureşti. Iniţial au fost anunţate doar două concerte pentru 28 şi 29 martie, dar la cererea publicului... 
27 Mar - 29 Mar 2019     ,

FOTO: Nikos Vertis la Sala Palatului din Bucureşti

Nikos Vertis, unul dintre cei mai populari artişti din Grecia, a revenit în concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 15 şi 16 martie 2018. Urmăreşte galeria foto de la concertul susţinut de Nikos Vertis la Sala Palatului din Bucureşti!  

Concert Nikos Vertis la Sala Palatului din Bucureşti

Joi şi vineri, pe 15 şi 16 martie 2018, de la ora 20:00, Nikos Vertis, unul dintre cei mai populari artişti din Grecia, revine în România pentru un nou concert la Sala Palatului din Bucureşti. Iniţial a fost anunţat doar un concert pentru 16 martie, dar la cererea publicului a mai fost programat... 
15 Mar - 16 Mar 2018     ,

FOTO: Nikos Vertis la Sala Palatului din Bucureşti

Nikos Vertis, superstarul muzicii greceşti, a revenit în concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 26 mai 2017. În show-ul din Capitală, artistul a fost acompaniat de propria orchestră de muzicieni şi a cuprins cele mai apreciate piese din repertoriul acestuia. Urmăreşte galeria foto de la... 

Concert Nikos Vertis la Sala Palatului din Bucureşti

Vineri, 26 mai 2017, de la ora 20:00, Nikos Vertis superstarul muzicii greceşti revine în concert la Sala Palatului din Bucureşti. În show-ul din Capitală artistul va fi acompaniat de propria orchestră de muzicieni şi va cuprinde cele mai apreciate piese din repertoriul acestuia.  
26 May 2017     ,

Concertele lunii mai 2017 în România

Cu o lună înainte de venirea verii şi de startul festivalurilor în toată ţara, atmosfera de vacanţă şi de distracţie se simtă din ce în ce mai mult, prin concerte în aer liber, dar şi prin evenimente indoor.  

RECENZIE: Nikos Vertis a cucerit iremediabil publicul din România (FOTO)

„Dacă tu eşti steaua” a fost numele concertului susţinut de unul dintre cei mai iubiţi artişti ai Greciei, Nikos Vertis, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, pe 12 noiembrie 2015, în faţa a peste 4.000 de spectatori, care au avut parte de o seară de muzică grecească la superlativ.  

FOTO: Nikos Vertis la Sala Palatului din Bucureşti

Cântăreţul elen Nikos Vertis a susţinut concertul „Dacă tu eşti steaua” la Sala Palatului din Bucureşti, pe 12 noiembrie 2015. Vezi galeria foto de la concertul Nikos Vertis la Sala Palatului din Bucureşti!  

Concert Nikos Vertis la Sala Palatului din Bucureşti

Joi, 12 noiembrie 2015, de la ora 19:30, artistul grec Nikos Vertis va susţine concertul „Dacă tu eşti steaua”, cea mai mare petrecere bouzoukia din România, la Sala Palatului din Bucureşti.   
12 Nov 2015     ,