Vineri, 26 mai 2017, de la ora 20:00, Nikos Vertis superstarul muzicii greceşti revine în concert la Sala Palatului din Bucureşti. În show-ul din Capitală artistul va fi acompaniat de propria orchestră de muzicieni şi va cuprinde cele mai apreciate piese din repertoriul acestuia.

Nikos Vertis a pregătit un show spectaculos, construit cu dragoste şi pasiune, dar mai ales cu respect pentru fanii din România, care şi-au manifestat intens dorinţa de a-l revedea pe celebrul artist grec.

Interpret, compozitor, textier, Nikos Vertis este la ora actuală cel mai popular artist al Greciei, având totodată o carieră internaţională de succes în Australia, America de Nord, Europa sau Israel. Parcursul lui Nikos Vertis în lumea muzicii a început spectaculos, primul său album, din 2003, obţinând titlul de „Debutul Anului” şi Discul de Platină pentru primul single. Nikos Vertis a devenit una dintre cele mai bune voci ale Greciei, iar albumele sale au continuat să obţină Discuri de Platină şi de Aur.

„Tot ce îmi doresc este ca muzica mea să atingă cât mai multe suflete şi să bucure cât mai mulţi oameni. Pentru mine, satisfacţia publicului reprezintă succesul. Le mulţumesc tuturor românilor care iubesc muzica mea şi îi asigur că dragostea lor mă onorează şi mă obligă. Vă aştept pe toţi pe 26 mai, la Sala Palatului, să cântăm, să dansăm, să trăim împreună momente de neuitat” – Nikos Vertis

Laïka, stilul muzical abordat de Nikos Vertis este o îmbinare de muzică tradiţională grecească cu pop şi dance. Vocea specială a lui Vertis şi emoţia pe care o transmite asigură succesul tuturor concertelor pe care le susţine.

Bilete Nikos Vertis la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Nikos Vertis îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 26 mai 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 350 lei bilete
Categoria I 250 lei bilete
Categoria II 150 lei bilete
Categoria III 100 lei bilete