Sâmbătă, 17 iunie 2017, de la ora 17:30, trupa Kings of Leon vine pentru prima dată în România pentru susţine un concert la Arena Naţională din Bucureşti, în cadrul turneului de promovare al celui mai recent album, „Walls”. Concertul va fi deschis de artista LP şi trupa GOLAN.

Cu un succes la nivel mondial, cei 4 „regi” vor încânta publicul de la Bucureşti cu piese de pe cel mai nou album al lor, „Walls”, lansat anul trecut, dar şi cu hituri care vor rămâne în istorie: „Use Somebody”, „Sex on Fire”.

Fondată în Nashville, Tennessee, formaţia a debutat în 2003 cu EP-ul „Holy Roller Novocaine”. Treptat, trupa şi-a format propriul stil muzical, o combinaţie între hard rock, alternative rock și garage rock. Până în prezent, formaţia a lansat 7 materiale de studio, 5 EP-uri, 2 compilaţii şi  1 album live. Printre cele mai cunoscut piese ale trupei se numără: „Pyro”, „Find Me”, „Closer”, „Notion” şi „Back Down South”.

De-a lungul timpului, Kings of Leon a colaborat cu numeroşi artişti de renume, atât în studio, cât şi pe marile scene ale lumi, precum: solistul trupei Coldplay, Chris Martin, Eddie Vedder, Chris Stapleton. Cu o activitate artistică într-o continuă ascensiune, grupul a fost headliner la cele mai mari festivaluri din lume, printre care: Glastonbury, Coachella, Roskilde și Lollapalooza.

Pentru întreaga cariera, trupa a fost câştigat o mulţime de premii, printre care şi 4 Grammy din 12 nominalizări: „Best Rock Performance By A Duo Or Group With Vocals” pentru piesa „Sex on Fire” (2009) şi „Record Of The Year”, „Best Rock Performance By A Duo Or Group With Vocals” şi „Best Rock Song” pentru piesa „Use Somebody” (2010). De asemenea, formaţia a mai fost nominalizată la ceremonii importante de premiere din lume, precum: MTV Europe Music Awards, American Music Awards, MTV Video Music Awards şi World Music Awards.

Bilete Kings of Leon la Arena Naţională din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care trupa Kings of Leon îl va susţine în premieră în România, pe 17 iunie 2017, la Arena Naţională din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Bilete.ro şi online de pe www.bilete.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

La mai puţin de trei săptămâni după ce biletele au fost puse în vânzare, categoria 4 a fost deja epuizată.

Categorie Preţ
Categorie VIP 500 lei
Categoria Golden 285 lei
Categoria I 230 lei
Gazon 190 lei
Categoria II 180 lei
Categoria III 160 lei
Categoria IV  SOLD OUT
Categoria V 95 lei

Concertul Kings of Leon de la Bucureşti este organizat de ALive în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti.