Cântăreaţa americană Laura Pergolizzi, cunoscută sub numele de scenă LP, va cânta în deschiderea concertului Kings of Leon, care va avea loc la Arena Naţională din Bucureşti, pe 17 iunie 2017.

După ce a participat la evenimentul Full Moon Live din toamna anului 2016, LP revine în România, de această dată pentru a încălzi atmosfera înaintea unuia dintre cele mai aşteptate concerte ale verii, Kings of Leon. Cu un look androgin, o voce unică, care iese din orice tipar şi melodii cu mesaje din experienţele persoanale, artista i-a cucerit pe români încă de la apariţie.

Originară din New York, Laura a moştenit dragostea pentru muzică încă de mică, de la mama ei, iar apoi a debutat în 2001 cu albumul „Heart Shaped Scar”. Încă de la primul material, cântăreaţa s-a decis către ce gen muzical se vor îndrepta compoziţiile sale: o combinaţie între pop, indie şi rock.

De la debut şi până în prezent, LP a lansat 4 albume de studio şi 3 EP-uri. Cel mai recent album al său, „Lost On You” (2016), este compus din 10 piese, printre care se află şi hitul care dă numele materialului, dar şi alte două single-uri extrase: „Muddy Watters” şi „Other People”. „Lost On You” i-a adus succesul internaţional, iar videoclipul piesei are deja peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube. În prezent, cântăreaţa se află în plin turneu de promovare pentru noul ei album.

Artista mai este cunoscută şi pentru melodiile „Into The Wild”, „Forever For Now” şi „Night Like This”, dar şi pentru cover-urile „Halo” (Beyonce), „Don’t Let Me Down” (The Chainsmokers). De-a lungul carierei sale, LP a colaborat cu nume importante din industria muzicală, precum Backstreet Boys, Rihanna, Cher, Christina Aguilera, Cher Lloyd, Rita Ora şi Leona Lewis.

Bilete Kings of Leon la Arena Naţională din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care trupa Kings of Leon îl va susţine în premieră în România, pe 17 iunie 2017, la Arena Naţională din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Bilete.ro şi online de pe www.bilete.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

La mai puţin de trei săptămâni după ce biletele au fost puse în vânzare, categoria 4 a fost deja epuizată.

Categorie Preţ
Categorie VIP 500 lei
Categoria Golden 285 lei
Categoria I 230 lei
Gazon 190 lei
Categoria II 180 lei
Categoria III 160 lei
Categoria IV  SOLD OUT
Categoria V 95 lei

Concertul Kings of Leon de la Bucureşti este organizat de ALive în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti.