Trupa GOLAN va cânta în deschiderea concertului Kings of Leon, care va avea loc la Arena Naţională din Bucureşti pe 17 iunie 2017. Trupa românească şi celebra artistă LP, a cărei prestaţie a fost deja confirmată pentru deschidere, vor pregăti publicul pentru unul dintre cele mai aşteptate show-uri ale verii.

După ce porţile stadionului se vor deschide la ora 17:30, grupul de muzică electronică GOLAN va dicta ritmul de început al petrecerii. Cei trei componenţi ai formaţiei vor încălzi atmosfera cu mixul lor energic de stiluri muzicale, o combinaţie între house, nudisco şi electro.

Fondată în 2003, trupa Golan a avut o ascensiune incredibilă în industria muzicală. Alexandru Burcea, Mihai Ristea și Ernesto sunt cei trei „golani”, care aduc o vibrație proaspătă și o altă abordare în muzica electronică de astăzi. Compozițiile lui Mihai, percuțiile exotice ale lui Ernesto și influențele clasice, combinate cu ritmuri de jazz, ale lui Alex se combină într-o armonie perfectă. Sunetul lor unic atrage foarte uşor publicul şi îl invită la dans.

Datorită performanţelor lor, băieţii au primit premiul revistei Sunete la categoria „Beste Electro”, după doar un an de activitate. În 2015, grupul a debutat pe plan internaţional la festivalul Open’er din Polonia. În prezent, GOLAN face parte din line-up-ul multor festivaluri din România, dar şi din Europa. De asemenea, cei trei au concerte programate în România, în Rusia şi chiar în Franţa.

Anul acesta, formaţia şi-a lansat primul album, „Intro”, printr-un concert la Arenele Romane. Alături de mai mulţi invitaţi speciali, printre care Helen, Otherside şi Moonlight Breakfast, trupa şi-a promovat muzica pentru care a muncit în aceşti ani de activitate. Printre cele mai cunoscute piese ale grupului se numără: „Zenith”, „Strong Faith”, „Who Left Me Open” şi „Promises”.

Bilete Kings of Leon la Arena Naţională din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care trupa Kings of Leon îl va susţine în premieră în România, pe 17 iunie 2017, la Arena Naţională din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Bilete.ro şi online de pe www.bilete.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

La mai puţin de trei săptămâni după ce biletele au fost puse în vânzare, categoria 4 a fost deja epuizată.

Categorie Preţ
Categorie VIP 500 lei
Categoria Golden 285 lei
Categoria I 230 lei
Gazon 190 lei
Categoria II 180 lei
Categoria III 160 lei
Categoria IV  SOLD OUT
Categoria V 95 lei

Concertul Kings of Leon de la Bucureşti este organizat de ALive în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti.