Miercuri, 18 mai 2016, de la ora 19:30, Sala Palatului din Bucureşti va găzdui un concert susţinut de Julio Iglesias, unul dintre cei mai îndrăgiţi artiști de muzică latino. În deschiderea lui Julio Iglesias va cânta chiar unul dintre fii săi, Julio Iglesias Junior. 

Julio Iglesias revine în Bucureşti cu un nou concert, ce se anunţă deja a fi unul impresionant. Artistul ar fi trebuit să concerteze în iulie 2015 în Capitală, însă, concertul a fost anulat din cauza unor probleme medicale suferite de artist. Cei care au achiziţionat bilete pentru concertul de anul trecut le vor putea folosi la concertul de pe 18 mai 2016 de la Sala Palatului.

Concertul din luna mai face parte din turneul mondial de promovare al celui mai recent album al lui Julio Iglesias, intitulat „Mexico”. Julio Iglesias a lansat acest album în toamna anului trecut, oferind fanilor săi o colecţie de piese emoţionante, interpretate în stilul său inconfundabil.

Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate în întreaga lume, ceea ce a determinat Guinness World Records să îl recunoască drept artistul latin cu cele mai mari vânzari de albume din istorie. În 1983, Guinness Book of Records i-a acordat singurul disc de diamant oferit vreodată de această instituţie, pentru că a cântat şi înregistrat melodii în cele mai multe limbi din istoria muzicii.

Bilete Julio Iglesias la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul susţinut de Julio Iglesias la Sala Palatului din Bucureşti, pe 18 mai 2016, vor putea fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la următoarele categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 550 lei cumpără bilete
Categoria  I 490 lei cumpără bilete
Categoria II 400 lei cumpără bilete
Categoria III 360 lei cumpără bilete
Categoria IV 280 lei cumpără bilete

Concertul Julio Iglesias de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Premium Booking.