Acest eveniment a avut loc in data de 2 Apr 2018.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 2 aprilie 2018, de la ora 20:00, Goran Bregović şi Wedding and Funeral Orchestra revin la Bucureşti, pe scena Sălii Palatului. În cadrul concertului, celebrul artist din Balcani va interpreta atât cele mai cunoscute melodii, dar şi piese de pe cel mai recent album, „Three Letters From Sarajevo” (2017). Invitaţi speciali ai concertului, Bosquito.

Program concert:

19:00 – acces
20:00 – Bosquito
21:10 – Goran Bregovic

După câteva luni de cel mai recent concert susţinut de Goran Bregović la Bucureşti, la cererea publicului, artistul revine în Capitală cu un nou concert.

Originar din Boznia şi Herţegovina, Goran Bregović s-a remarcat la nivel internaţional datorită stilului muzical unic, reprezentat printr-o combinaţie între folk şi tradiţional, cu influenţe rock. Creaţiile lui se ghidează după acest melanj, însă primesc tendinţe şi din muzica tradiţională ţigănească sau cea din Balcani.

Artistul a debutat în 1969, când i s-a propus să fie basistul formaţiei Kodeksi, care a devenit mai târziu celebra trupă iugoslavă, Bijelo Dugme. În această formulă, muzicianul a avut o mulţime de spectacole, până în anii ’90, când a hotărât să continue doar cu activitatea solo.

Începând cu anul 1998, cântăreţul a început să colaboreze cu Wedding and Funeral Orchestra, alături de care concertează şi în prezent. De asemenea, artistul a mai colaborat cu numeroşi artişti din industria internaţională, precum Gipsy Kings şi Eugene Hütz, dar şi cu Emir Kusturica, pentru coloanele sonore ale unor filme celebre.

La începutul anilor ’90, cariera solo a muzicianul a început să crească surprinzător, până a ajuns unul dintre cei mai apreciaţi artişti din Europa de Est. De-a lungul carierei sale, cântăreţul balcanic a compus coloana sonoră pentru 33 de filme şi a lansat 17 abume de studio. Hiturile „Bella Ciao”, „Kalashnikov” şi „Gas Gas” i-au adus succesul internaţional şi numeroase premii.

Bilete Goran Bregović la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Goran Bregović de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 2 aprilie 2018, pot fi cumpărate din reţelele Eventim şi iaBilet şi online de pe www.eventim.ro şi www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţionare şi poziţionarea locurilor în sală.

Accesul persoanelor sub 14 ani este permis doar însoţite de un adult.

Categorie Preţ Presale 1 Presale 2 La intrare
Categoria A 250 lei 260 lei 270 lei  bilete
Categoria B 170 lei 180 lei 190 lei  bilete
Categoria C 125 lei 135 lei 145 lei  bilete
Categoria D 90 lei 95 lei 100 lei  bilete

Concertul Goran Bregović de la Sala Palatului este organizat de Bestmusic Live Concerts.