Acest eveniment a avut loc in data de 20 Apr 2018.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 20 aprilie 2018, de la ora 19:30, Edvin Marton revine la Sala Palatului din Bucureşti, cu spectacolul „Stradivarius Concert Show”. Evenimentul este cel mai nou concept al artistului şi va fi acompaniat de Orchestra Metropolitană Bucureşti, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga.

„Stradivarius Concert Show” cuprinde interpretări electrizante ale unora dintre cele mai aplaudate compoziţii muzicale. Edvin Marton îşi pune în valoare capodoperele muzicale cu ajutorul vioarei Stradivarius, evaluată la 7 milioane de dolari, realizată de celebrul lutier Antonio Stradivari, în anul 1699.

Câştigător al unui premiu Emmy pentru cea mai bună compoziţie originală, Edvin Marton a cucerit audienţa internaţională după colaborarea sa excepţională cu patinatorul rus Evgeni Plushenko şi după câştigarea concursului Eurovision în anul 2008, alături de Dima Bilan. Violonistul declară în majoritatea interviurilor că destinul lui este acela de a face oamenii fericiţi prin muzica pe care o cântă.

A început să cânte la vârsta de 5 ani, pe când îşi dorea să impresioneze o fată la grădiniţă, iar de atunci şi până la primele concerte pe marile scene au mai fost doar câţiva paşi pe care i-a făcut pe acorduri de vioară. A studiat la şcoli de renume, precum: Tchaikovsky Music School din Moscova, Music Academy din Budapesta, Music Academy din Viena şi Juilliard School of Music în New York.

Deşi iubitor al muzicii clasice, Edvin Marton a simţit că trebuie să adapteze compoziţiile şi chiar să creeze unele noi pentru a le cânta oamenilor din zilele noastre. Astfel, au rezultat numeroase proiecte de succes, construite pe baza unei fuziuni muzicale între clasic şi contemporan, cucerind astfel, marile scene ale lumii.

De asemenea, el şi-a creat un renume în România datorită deschiderii sale faţă de diverse proiecte muzicale inedite, colaborând cu artişti celebri din ţara noastră, precum: Phoenix, IRIS, Smiley, Marius Moga şi Vlad Miriţă.

Bilete Edvin Marton la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Edvin Marton – „Stradivarius Concert Show” de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 20 aprilie 2018, pot fi achiziţionate din reţelele Eventim şi Entertix sau online de pe www.eventim.ro, www.entertix.ro şi www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preț
Categoria VIP 270 lei bilete
Categoria I 220 lei bilete
Categoria II 150 lei bilete
Categoria III 100 lei bilete
Categoria IV 65 lei bilete

Concertul Edvin Marton de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Spectaculis.