Miercuri, 15 noiembrie 2017, de la ora 20:00, direcţia 5 susţine concertul „Live în Bucureşti” la Sala Palatului. Spectacolul este dedicat tuturor fanilor care vor să retrăiască povestea magică a trupei prin piesele lansate de-a lungul a celor peste 26 de ani de carieră.

După concertul aniversar „Rămâne din noi…dragostea” (2016) şi după show-ul „Eşti îngerul meu” (2017), direcţia 5 revine cu „Live în Bucureşti”, un nou spectacol dedicat tuturor fanilor trupei. Concertul va fi plin de surprize şi se va desfăşura într-o atmosferă hippie, plină de iubire, redată prin cele mai îndrăgite hituri ale formaţiei.

Înfiinţată în 1991, de Marian Ionescu, direcţia 5 a devenit una dintre cele mai cunoscute trupe din ţară. De-a lungul carierei, formaţia a abordat diferite stiluri muzicale printre care: pop-rock, rock alternativ şi electronic-rock. Grupul a debutat în 1992, cu albumul „La vulturul de mare cu peştele în gheare”. În iunie 1992, direcţia 5 a cântat în Bulgaria la festivalul „Orfeul de Aur”, iar în octombrie a prezentat două piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde a obţinut premiul II. A urmat perioada „Superstar” (1999), ca ulterior să continue cu materialele „Ambiental” (2006), „Aniversare” (2008), „Emoţie” (2009) şi „Romantic” (2010).

Anul 2017 a fost unul plin de activităţi pentru direcţia 5. Pe lângă spectacolul din luna martie, trupa a lansat piesa “Am ştiut”, o poveste de dragoste plină de optimism, zâmbete şi sentimente pe care le ai atunci când te trezeşti dimineaţa alături de jumătatea ta. Piesa se va regăsi pe albumul „Happy Days”, material discografic ce urmează să fie lansat în luna noiembrie.

Formaţia este o prezenţă consecventă în muzica autohtonă. Până în prezent, direcţia 5 a lansat peste 15 materiale discografice şi a susţinut sute de concerte. „O fată ca ea”, „Dacă ai şti”, „Eşti stilul meu”, „Iţi mulţumesc” și „Am nevoie de tine” se numără printre cele mai cunoscute piese interpretate de trupă. De-a lungul carierei, grupul a colaborat cu mai mulţi artişti, printre care: Andra, Paula Seling, Andreea Bănică, Loredana Groza şi Lidia Buble şi Nicoleta Nucă.

Bilete concert direcţia 5 – „Live în Bucureşti” la Sala Palatului

Biletele pentru concertul direcţia 5 – „Live în Bucureşti” la Sala Palatului, de pe 15 noiembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro şi www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 150 lei bilete
Categoria II 110 lei bilete
Categoria III 80 lei bilete
Categoria IV 70 lei bilete

Concertul direcţia 5 – „Live în Bucureşti” la Sala Palatului este organizat de Cat Music România.