Marţi, 29 noiembrie 2016, de la ora 20:00, Direcţia 5 susţine concertul „Rămâne din noi… dragostea” la Sala Palatului din Bucureşti, cu ocazia aniversării a 25 de ani de carieră. 

„Rămâne din noi… dragostea” este cel de-al doilea single lansat de trupă în 2016 şi este inclus pe următorul album al grupului, „Love, Peace & Harmony”. Pentru  piesa care poartă numele concertului, Direcţia 5 a colaborat cu Alina Crişan, fostă membră a trupei ASIA.

Trupa Direcţia 5 a fost înfiinţată în 1991, de Marian Ionescu, şi a devenit una dintre cele mai cunoscute trupe din ţară. De-a lungul carierei, formaţia a abordat diferite stiluri muzicale printre care: rock alternativ, electronic-rock şi pop-rock.

Grupul a debutat în 1992, cu albumul „La vulturul de mare cu peştele în gheare”. În iunie 1992, Direcţia 5 a cântat în Bulgaria la festivalul „Orfeul de Aur”, iar în octombrie a prezentat două piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde a obţinut premiul II.

La Premiile Industriei Muzicale Româneşti, decernate pe 23 martie 2001, trupa a fost nominalizată la trei categorii: cel mai bun album al anului, cel mai bun album rock, cea mai bună formaţie a anului şi a câştigat trofeul pentru cel mai bun album rock din 2000. În acelaşi an, Direcţia 5 a obţinut locul al III-lea la Festivalul Mamaia, la secţiunea Rock, cu piesa „Dacă ai şti”.

Până în prezent, Direcţia 5 a lansat peste 15 materiale discografice şi a susţinut sute de concerte. „O fată ca ea”, „Dacă ai şti”, „Îţi mulţumesc” şi „Am nevoie de tine” se numără printre cele mai cunoscute piese interpretate de trupă. De-a lungul carierei, formaţia a colaborat cu mai mulţi artişti, precum Andra, Paula Seling, Andreea Bănică, Loredana Groza şi Lidia Buble şi Nicoleta Nucă.

Bilete Direcţia 5 la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Direcţia 5 – „Rămâne din noi… dragostea” de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 29 noiembrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Categoria I 170 lei cumpără bilete
Categoria II 110 lei  cumpără bilete
Categoria III 80 lei  cumpără bilete
Categoria IV 70 lei  cumpără bilete