Acest eveniment a avut loc in data de 5 Dec 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 5 decembrie 2013, începând cu ora 20:00, Demis Roussos va încânta fanii săi din România cu vocea sa inconfundabilă. La Sala Palatului din Bucureşti vor răsuna atât cu melodiile sale cunoscute, cât şi cu cântece specifice Crăciunului.

Legătura lui Demis cu România este una cu totul specială şi datează de mulţi ani. Puţină lume ştie, spun organizatorii concertului, că Demis a fost căsătorit cu o româncă, astfel că artistul revine aici de fiecare dată cu mare plăcere. În acest al şaselea concert susţinut în România, artistul va oferi publicului piese specifice sărbătorilor de iarnă, colinde, dar şi piese cunoscute ca: „Ave Maria”, „White Christmas”, „Silent night”, „Amazing Grace”. Din playlist nu vor lipsi celebrele sale hituri: „Dinata Dinata”, „Goodbye my love goodbye!” sau „My friend the wind”.

Demis Roussos a crescut în Europa, deşi este de origine egipteană. El a avut intuiţia de a înregistra melodiile sale în mai multe limbi, acest fapt oferindu-i success în lumea întreagă. De-a lungul carierei sale muzicale de peste 46 de ani a reuşit să  cucerească inimile fanilor de pe toate continentele, iar vocea sa inconfundabilă a convins milioane de oameni să îi cumpere discurile.

Recunoaşterea talentului său a venit şi din partea criticilor, primind numeroase premii precum: locul 1 în Japonia cu „The Roussos Phenomenon Ep’” şi Discul de aur în America pentru discul „Demis”, devenind primul artist născut în Africa ce se bucură de succes pe toate continentele.

Aproape orice artist are anumite ritualuri înaintea intrării pe scenă. În ceea ce îl priveşte pe Demis Roussos, acesta a declarat că singurul ritual de care ţine cont înainte de fiecare concert este să nu vorbească, informează organizatorii show-ului din Capitală, Project Events. Artistul a recunoscut că refuză să le spună oamenilor mai mult de câteva cuvinte înainte de concerte, cu intenţia de a-şi proteja vocea, astfel încât show-ul să fie unul „ca la carte”.

Bilete Demis Roussos la Sala Palatului

Biletele pentru concertul Demis Roussos de la Bucureşti pot fi achiziţioante din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro la preţuri ce variază în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categorie bilete Preţ
Categoria VIP 300 lei cumpără bilete
Categoria 1 250 lei cumpără bilete
Categoria 2 200 lei cumpără bilete
Categoria 3 150 lei cumpără bilete
Categoria 4 100 lei cumpără bilete
Categoria 5 50 lei SOLD OUT