Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

demis-roussos

Vineri, 4 decembrie 2009, ora 19:00, celebrul solist Demis Roussos va concerta la Sala Palatului din Bucuresti.

Concurs!

Castiga 1 invitatie dubla la concertul Demis Roussos de la Bucuresti. Completeaza formularul de mai jos pana pe 02 decembrie 2009 ora 14:00. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi anuntati telefonic. Mult succes!

UPDATE: Fericita castigatoare a unei invitatii duble la concertul Demis Roussos este Rotaru Georgeta. Felicitari!

Demis Roussos revine in aceasta iarna la Bucuresti pentru a sustine un concert unic inaintea sarbatorilor. Solistul va interpreta piesele „Forever and Ever”, „My Friend the Wind”, “Zorba”, „Goodbye, My Love, Goodbye”, „Someday”, „Lovely Lady of Arcadia”, „My Reason”, „Velvet Mornings” dar si “Silent Night”, “Amazing Grace”, “Ave Maria”, “Mary’s Boy Child”.

Pretul unui bilet la concertul Demis Roussos va fi intre 80 si 250 lei in functie de categorie.

VIP – 250 RON
Categoria 1 – 200 RON
Categoria 2 – 175 RON
Categoria 3 – 150 RON
Categoria 4 – 120 RON
Categoria 5 – 80 RON

Cantaretul grec Artemios (Demis) Ventouris Roussos a facut parte din mai multe grupuri muzicale, incepand cu „The Idols”, la varsta de 17 ani. A inceput sa aiba un numar mare de fani in 1968, cand s-a alaturat trupei de muzica rock progresiv „Aphrodite’s Child”. Vocea sa distinctiva, in stilul de opera, a ajutat la propulsarea trupei spre un succes international,  succes notabil o data cu lansarea albumului „666”, care a devenit un fel de cult clasic.

Dupa desfiintarea „Aphrodite’s Child”, Roussos a continuat sa inregistreze cu fostul lui coleg de trupa, Vangelis. Cea mai de succes colaborare a celor doi a fost „Race to End”, o adaptare vocala a temei muzicale din filmul de Oscar „Chariots of Fire”.

Cariera muzicala solo a lui Demis a inceput cu melodia „We Shall Dance”, care initial nu fost considerata de succes. A reusit, totusi, ca in anii ’70 sa isi sustina performarile solo cu mai multe albume de hituri.

Artistul a reinregistrat toate hiturile sale in mai multe limbi, inclusiv japoneza, iar succesul sau a devenit cunoscut din Europa pana in America Latina, insa in Statele Unite singurul sau succes ramanand doar Discul de Aur pentru LP-ul „Demis” din 1982.

In 1989 a inregistrat „Young Love” in duet cu Drafi Deutscher, melodie ce a atins pozitia numarul 2 in cel mai celebru show de televiziune muzicala „ZDF Hitparade” din Germania. Anii ’90 au fost chiar mai productivi pentru artist, Demis Roussos lansand „Insight”, „Spleen”,”Immortel”, „Serenade” si „In Holland”.

Demis si-a continuat cariera muzicala inregistrand noi productii si sustinand turnee in tari ca Rusia, Dubai si Anglia, iar muzica lui a influentat chiar si filmele indiene. Fiind cunoscut ca un adept al religiei ortodoxe grecesti, este des invitat sa cante in mai multe biserici din Grecia si din lume.

In prezent, Demis Roussos se afla intr-o campanie de revenire spectaculoasa prin sustinerea unui numar de concerte, dar si prin pregatirea unui film bazat pe intamplari din viata artistului si produs de fiica sa Emily.


Demis Roussos – Goodbye my love Goodbye