Sâmbătă, duminică şi luni, pe 4, 5 şi 6 martie 2017, de la ora 20:00, Delia susţine concertul „Psihedelia” la Sala Palatului din Bucureşti. Iniţial a fost anunţat un singur concert, pe 6 martie, dar pentru că biletele s-au vândut într-un ritm alert, Delia împreună cu managementul au hotărât să programeze încă două concerte „Psihedelia” la Sala Palatului, pe 4 şi 5 martie 2017.

După concertele „Pe aripi de vânt” şi „Welcome to Deliria”, cântăreţa revine pe scena Sălii Palatului cu un nou concept original, „Psihedelia”, care va aduce multă culoare şi lumină, odată cu venirea primăverii.

„Fără să-mi dau seama, am devenit culoare, sunet şi mişcare. Mă-nvârt în spirale de lumină repede, mai repede, din ce în ce mai repede. Universul se împleteşte şi răsuceşte, construindu-se sub ochii noştri: vezi muzica? Nu-ţi fie teamă, eşti în lumea pe care am creat-o pentru noi: ia-mă de mână, sunt călăuza ta în acest univers al sinesteziei absolute. Pe pământ, sunt o viziune colorată într-o mare alb-negru. Aici, suntem cine vrem să fim: creează-te! Desenează-te, ascultă-mă, iubeşte-te, descoperă.”

Acest nou concept vine după un an plin de realizări pentru artistă. În 2016, Delia a susţinut două spectacole „Welcome to Deliria” la Sala Palatului şi a concertat în deschiderea concertului Rihannei. Mai mult, cântăreaţa a susţinut un show inedit la Teatrul Naţional Bucureşti, „Delia’s Winter Wonderland„, unde a avut mai mulţi invitaţi surpriză, printre care: Dan Bittman, Smiley şi Horia Brenciu.

Delia a debutat în 1999, cu trupa N&D, alături de Nicolae Marin, cunoscut sub numele de scenă Nick. Cariera ei solo a început în 2003, odată cu lansarea albumului „Parfum de fericire”. De atunci, cântăreaţa a mai lansat încă 3 albume de pe care au fost extrase mai multe single-uri de succes: „Pe aripi de vânt”, „Cum ne noi”, „Gura ta”, „Ce are ea”.

De-a lungul carierei sale, Delia a făcut parte din juriului unor emisiuni televizate precum: „X Factor”, „Te cunosc de undeva”, „iUmor” şi a lucrat la foarte multe colaborări. Smiley, UDDI, Carla’s Dreams şi Deepcentral au înregistrat piese alături de Delia, în timp ce, Dan Bittman, Ştefan Bănică şi Gabriel Cotabiţă au performat alături de ea în concerte.

Bilete Psihedelia la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru show-urile Psihedelia, ce vor avea loc la Sala Palatului din Bucureşti pe 4, 5 şi 6 martie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 350 lei cumpără bilete
Categoria I 190 lei cumpără bilete
Categoria II 145 lei cumpără bilete
Categoria III 120 lei cumpără bilete
Categoria IV 100 lei cumpără bilete
Categoria V 75 lei cumpără bilete