Luni, 5 decembrie 2016, de la ora 19:00, Delia susţine concertul „Delia’s Winter Wonderland” la Teatrul Naţional din Bucureşti.

UPDATE: Biletele pentru concertul „Delia’s Wintder Wonderland” sunt aproape SOLD OUT.

Cu un concept unic de iarnă, Delia’s Winter Wonderland reprezintă o alternativă modernă şi high-tech la tot ce s-a mai văzut până acum pe scenele din România. Pe lângă muzica adusă la nivel de artă, concertul va beneficia de elemente grafice inedite, proiecţii de ultimă generaţie, scenografie grandioasă, costume create special pentru acest eveniment şi machiaje desprinse din regatele îngheţate.

Pe scenă, Delia va fi acompaniată de peste 30 de instrumentişti profesionişti conduşi de către maestrul George Natsis. La intrarea Teatrului Naţional din Bucureşti, publicul este invitat la cocktails & entrées, iar după concert va avea loc un after party high-class la Nuba, unul dintre cele mai exclusiviste lounge & bar din Bucureşti.

Delia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România, care a cunoscut succesul în 1999, când a debutat cu trupa N&D. Cariera ei solo a început în 2003, odată cu lansarea albumului „Parfum de fericire”. De atunci, cântăreaţa a mai lansat încă 3 albume de pe care au fost extrase mai multe single-uri de succes precum: „Pe aripi de vânt”, „Cum ne noi”, „Gura ta”, „Ce are ea” şi „Cine m-a făcut om mare”.

De-a lungul carierei sale, Delia a lucrat la numeroase colaborări. Smiley, UDDI, Carla’s Dreams, Taxi şi Deepcentral au înregistrat piese alături de Delia, în timp ce, Dan Bittman, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Gabriel Cotabiţă au cântat pe aceeaşi scenă împreună cu ea.

De mai bine de un deceniu, Delia reprezintă o prezenţă feminină impozantă din industria muzicală şi a showbiz-ul românesc. Pe lângă cariera muzicală, ea face parte şi din juriul emisiunilor televizate „X Factor” şi „iUmor”. De asemenea, artista susţine anual o serie de concerte în ţară, printre care se numără şi cele de la Sala Palatului din Bucureşti.

Bilete Delia’s Winter Wonderland la Teatrul Naţional Bucureşti

Biletele pentru show-ul Delia’s Winter Wonderland de la Teatrul Naţional Bucureşti, de pe 5 decembrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ
Ultra VIP Package 690 lei cumpără bilete
VIP Package 490 lei cumpără bilete
Loja (Categoria I) 750 lei cumpără bilete
Loja (Categoria II) 720 lei cumpără bilete
Loja (Categoria III) 700 lei cumpără bilete
Loja (Categoria IV) 660 lei cumpără bilete

Delia’s Winter Wonderland este un eveniment organizat de Cat Music şi Global Events.