Acest eveniment a avut loc in data de 6 Feb 2014.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 6 februarie 2014, începând cu ora 20:00, trupa Bucovina concertează în The Silver Church din Bucureşti pentru lansarea ultimului album, intitulat „Sub Stele”. În deschidere va cânta trupa Abigail.

Bucovina este o trupă care a luat naştere în anul 2000 şi care adoptă stilul folk-metal. „Sub stele”, album care conţine 7 piese, este cel de-al treilea din activitatea de până acum a formaţiei, după „Ceasul Aducerii-aminte”, lansat în 2006, şi „Duh”, din 2010. Până în prezent, Bucovina se bucură de numeroase critici pozitive şi a câştigat mulţi fani de-a lungul anilor.

Ceea ce e demn de apreciat este orientarea trupei spre explorarea folclorului românesc, fiind printre puţinele formaţii de rock din România care au ales să aprofundeze această tematică în muzica lor. Actualmente, Bucovina îi are în componenţă pe Florin „Crivăț” Tibu (chitară), Bogdan Luparu (chitară) , Bogdan „Vifor” Mihu (tobe) şi Jorge Augusto Coan (chitară bass).

Bucovina este o trupă foarte activă pe plan muzical, participând frecvent la festivalurile din ţară sau cântând în deschiderea altor trupe din zona rock. În 2013 am avut ocazia să-i ascultăm la Rockstadt Extreme Fest şi la Metalhead Meeting, două dintre cele mai importante evenimente rock ale anului.

Totodată, cei care nu pot veni la lansarea din The Silver Church, mai au ocazia să-i asculte pe cei de la Bucovina pe 7 februarie 2014, în cadrul Metalhead Awards, şi nu oricum, ci în calitate de câştigători la două categorii, şi anume Best Romanian Metal Band 2013 şi Best Romanian Metal Album 2013.

Biletele costă 30 de lei şi pot fi cumparate în ziua concertului de la intrare.