Acest eveniment a avut loc in data de 19 May 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 19 mai 2018, de la ora 19:30, Bobby McFerrin revine pentru a doua oară în concert la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul turneului internaţional „CIRCLESONGS”, alături de Joey Blake şi Dave Worm.

Bobby McFerrin a interacţionat pentru prima dată cu publicul din România în 2010, atunci când a urcat pe scenă doar cu un microfon şi un scaun, fără decor şi instrumente.

Mulţi dintre noi îl cunosc pe Bobby McFerrin datorită melodiei „Don’t Worry, Be Happy”, care a făcut înconjurul lumii. Încă din anii ’70 iubitorii de muzică îl cunosc drept „omul orchestră”, datorită talentului şi spontenaităţii cu care poate modela sunetele, cât şi alături de artişti de jazz celebri.

McFerrin este câştigător a 10 premii Grammy, iar albumele sale s-au vândut în peste 20 milioane de exemplare în toată lumea. Melodia „Don’t Worry, Be Happy” a ocupat locul 1 în topul melodiilor pop din SUA în 1988 şi a câştigat premiile „Song of the Year” şi „Record of the Year” la Gala Grammy din 1989. De-a lungul carierei, Bobby McFerrin a colaborat, printre alţii, cu pianistul Chick Corea, cu Herbie Hancock , Joe Zawinul, Filarmonica din Viena, basistul Tony Williams şi violonistul Yo-Yo Ma.

Bobby McFerrin este un explorator al sunetelor, ce combină jazz-ul, folk-ul şi o varietate de influenţe muzicale, şi anume, corul, muzica clasică, a cappella, cărora le adaugă propria sa creaţie, fiind un adevărat inovator.

De-a lungul carierei de dirijor şi-a dezvoltat un puternic simţ orchestral, reproducând perfect sunete cum ar fi trompeta din partitura de jazz a melodiei „Round Midnight” sau flautul din operele lui Faure şi Vivaldi.

Bilete Bobby McFerrin la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Bobby McFerrin de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 19 mai 2018, pot fi achiziţionate din reţelele Eventim şi Entertix, dar şi online de pe www.eventim.ro, www.entertix.ro şi www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 250 lei bilete
Categoria 1 200 lei bilete
Categoria 2 150 lei bilete

Concertul Bobby McFerrin de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Asociaţia Culturală „Dracula”.