Acest eveniment a avut loc in data de 30 Jun 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 30 iunie 2014, Billy Idoş va concerta în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. Show-ul va avea loc la o zi după cel de la Bucureşti, ambele concerte făcând parte din turneul „IDOLEUROTOUR”. Concertul va fi deschis de către trupa clujeană Kumm, alături de Les Elephants Bizarres şi RoadKillSoda.

Billy Idol este unul dintre cele mai importante nume ale rockului britanic şi nu numai. Parte a unei generaţii de punk rockeri ce a luat lumea cu asalt, William Michael Albert Broad co-fonda Generation X în 1976. Însă adevăratul succes a venit pentru „Billy Idol” în anii ce au urmat. „White Wedding”, „Dancing with Myself” sau „Eyes Without a Face” i-au adus o mulţime de admiratori şi l-au transformat într-una dintre figurile proeminete ale celei de-a doua „invazii britanice” sprijinite de lansarea MTV.

De-a lungul timpului, Billy Idol a lansat şapte albume de studio, acestea aducându-i nenumărate discuri de aur şi platină în toată lumea. În 2014, artistul se pregăşte intens de lansarea albumului „Kings & Queens of the Underground”, dar şi a autobiografiei „Dancing with Myself”, ambele urmând a fi disponibile din această toamnă.

Artistul britanic va concerta în premieră la Cluj-Napoca în cadrul turneului „IDOLEUROTOUR”, care a debutat în mai 2014 şi se va termina anul următor. Locul de desfăşurare al concertului a fost iniţial anunţat ca fiind Cluj Arena, însă ulterior a fost schimbat în Piaţa Unirii.

Despre mutare Cristina Szasz, director de comunicare al agenţiei Amprenta, a declarat: „Piaţa Unirii oferă o desfăşurare foarte bună pentru evenimente de acest gen şi ne doream de multă vreme un concert de zile mari în centrul orasului. Calitatea show-ului va fi net superioară. Îi aşteptam pe toţi cei care doresc să vadă o producţie grandioasă şi să trăiască experienţa unui concert Live de talie internaţională”.

Bilete Billy Idol la Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul Billy Idol din Cluj-Napoca pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţuri ce diferă în funcţie de perioada de achiziţie şi de poziţionarea faţă de scenă:

Categorie Preţ
VIP 300 lei 300 lei cumpără bilete
Golden Ring 145 lei 145 lei cumpără bilete
Gazon A 90 lei 120 lei cumpără bilete
Inel Inferior 75 lei 100 lei cumpără bilete
Gazon B 75 lei 95 lei cumpără bilete
Inel Superior 75 lei 90 lei cumpără bilete
Hartă acces concert Billy Idol în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca
Hartă acces concert Billy Idol în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca