Acest eveniment a avut loc in data de 29 Jun 2014.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 29 iunie 2014, Billy Idol va susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti. Artistul va concerta a doua zi şi la Cluj-Napoca. Ambele concerte făcând parte din turneul „IDOLEUROTOUR”. Concertul de la Bucureşti va fi deschis de către I’m the Trip de la 19:30, urmat de Z.O.B. şi apoi de show-ul Billy Idol.

Billy Idol revine în România, de data aceasta în cadrul unui turneu european, care va începe pe 7 iunie 2014 la SwedenRock Festival. Tot anul acesta, Billy Idol a anunţat că va lansa un nou material discografic, după o lungă pauză de opt ani (cel mai recent album, „Happy Holidays” a fost lansat în 2006). Mai mult, Billy Idol plănuieşte lansarea unei autobiografii, „Dancing With Myself”, în luna octombrie a acestui an.

Cariera muzicală a lui Billy Idol a început în 1976, când artistul a fost vocal al trupei de punk-rock, Generation X, urmând mai apoi o carieră solo. Britanicul a devenit în scurt timp un artist îndrăgit de public.

Publicul va avea ocazia să vadă la Bucureşti un Billy Idol plin de energie, alături de care vor putea fredona piese celebre precum: „White Wedding”, „Rebel Yell”, „Eyes without a face”, „Cradle of Love” sau „Hot in the City”.

Bilete Billy Idol la Bucureşti

Biletele pentru concertele Billy Idol din Bucureşti pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţuri ce diferă în funcţie de perioada de achiziţie şi de poziţionarea faţă de scenă:

Categorie Preţ (3-25.03) Preţ (26.03 – 28.06) Preţ (29.06)
Golden Ring 214 lei 214 lei 235.4 lei cumpără bilete
Regular 128.4 lei 160.5 lei 181.9 lei cumpără bilete

Concertul Billy Idol din Bucureşti este organizat de Events, iar cel din Cluj-Napoca de Amprenta Advertising.