- Concerte - iConcert.ro

Home » Billy Idol

Billy Idol

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Billy Idol

RECENZIE: Billy Idol, un show memorabil la Arenele Romane din Bucureşti (POZE)

După cum era de aşteptat, vestea că Billy Idol va susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti, pe 29 iunie 2014, avea să aducă un public numeros, fie el nostalgic, curios sau amator de punk-rock. Iar legendarul rebel nu a dezamăgit şi le-a oferit celor prezenţi un show cum puţini artişti... 

POZE: Billy Idol la Arenele Romane din Bucureşti

Billy Idol a revenit în concert la Bucureşti, pe 29 iunie 2014, la Arenele Romane. Concertul, ce a făcut parte din turneul european al artistului britanic, a fost deschis de către trupele I’m the Trip şi Z.O.B. Vezi galeria foto de la concert!  

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Billy Idol de la Bucureşti

Billy Idol va concerta la Arenele Romane din Bucureşti pe 29 iunie 2014. Show-ul legendarului rocker are loc în cadrul turneului „IDOLEUROTOUR”, care va include un concert şi la Cluj-Napoca. iConcert.ro pune la bătaie patru invitaţii simple pentru concertul Billy Idol de la Bucureşti.  

Concert Billy Idol în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca

Luni, 30 iunie 2014, Billy Idoş va concerta în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. Show-ul va avea loc la o zi după cel de la Bucureşti, ambele concerte făcând parte din turneul „IDOLEUROTOUR”. Concertul va fi deschis de către trupa clujeană Kumm, alături de Les Elephants Bizarres şi... 

Concertele lunii iunie 2014

Vara îşi intră în drepturi cu muzică pe toate gusturile. Iunie 2014 aduce în prim plan festivalurile, concerte cu piese pline de amintiri şi show-uri ce vor crea momente memorabile pentru iubitori de muzică de la noi.  

Concert Billy Idol la Arenele Romane din Bucureşti

Duminică, 29 iunie 2014, Billy Idol va susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti. Artistul va concerta a doua zi şi la Cluj-Napoca. Ambele concerte făcând parte din turneul „IDOLEUROTOUR”. Concertul de la Bucureşti va fi deschis de către I’m the Trip de la 19:30, urmat... 
29 Jun 2014     ,

Billy Idol va concerta la Bucureşti şi Cluj-Napoca în iunie 2014

UPDATE: Concertul Billy Idol de la Cluj-Napoca a fost mutat de pe Cluj Arena în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. Mai multe detalii! Billy Idol, unul dintre cei mai iubiţi şi carismatici artişti de rock, revine în România pentru a susţine două concerte: la Bucureşti şi la Cluj-Napoca.   

Concertele anului 2014 în România

Aşa cum am fost obişnuiţi în ultimii ani, din ce în ce mai mulţi artişti renumiţi continuă să susţină concerte pe scenele din România. Anul 2014 readuce concertele unor trupe şi cântăreţi care ne-au mai vizitat până acum, dar vine şi cu unele premiere.