Vineri, sâmbătă şi duminică, 24, 25 şi 26 februarie 2017, de la ora 20:00, Andra va susţine trei concerte, în premieră, la Sala Palatului din Bucureşti. În cadrul spectacolelor „Iubirea schimbă tot”, cântăreaţa doreşte să promoveze bucuria de a trăi, emoţia şi dragostea.

Poziţionate strategic în luna iubirii, concertele „Iubirea schimbă tot” sunt dedicate tuturor îndrăgostiţilor, care vor asculta atât hitul care dă numele show-urilor, cât şi alte piese recente şi melodii mai vechi ale Andrei. Artista ne promite că ne va purta în lumea sa muzicală, alături de invitaţii săi speciali. Cântăreaţa, care tocmai a câştigat pentru a doua oară premiul „Best Romanian Act” la MTV Europe Music Awards 2016, ne va oferi un show plin de surprize, schimbări de decor şi ţinute atent alese.

„Să cânt, să mă joc, să dansez, să râd, să plâng, să mulţumesc. Am acest vis, că voi avea o scenă numai a mea pentru câteva ore, să mă exprim, să mă cunoască pe mine mai bine toţi cei care mă iubesc. Întotdeauna încerc să dau totul pe scenă la concerte, dar parcă niciodată nu am timp destul. Sala Palatului va fi acest concert. Va fi Andra aşa cum vreau eu să mă cunoască fanii. Primul din multe altele mi-aş dori. Lucrez la el cu oameni în care am încredere, care mă inspiră, ne gândim la concept şi zi şi noapte şi ne tot spunem idei frumoase din care alegem ce e mai bun. Sper din tot sufletul ca fiecare om din sală să traiască tot spectacolul la fel ca mine. Am emoţii dar ştiu că va fi bine, alături îmi vor fi şi soţul, şi copiii, şi părinţii, şi prietenii, şi fanii…”, a declarat artista pe pagina de Facebook a evenimentului de la Sala Palatului.

Andra a debutat pe piaţa muzicală  în 2001, cu single-ul „În noapte mă trezesc”, care a fost inclus pe albumul său eponim, lansat în acelaşi an. De atunci, cântăreaţa a mai lansat încă nouă albume care s-au bucurat de un succes incredibil datorită mix-ului de genuri pe care l-a abordat în muzica sa. Primele sale materiale de studio se axează mai mult pe stilul R&B, iar cele mai recente albume prezintă un amestec între pop şi dance. De asemenea, artista a cochetat şi cu muzica populară şi a înregistrat două materiale discografice în acest gen.

https://www.youtube.com/watch?v=FLW5mvhipzU

De-a lungul carierei sale, cântăreaţa a lansat numeroase single-uri au ajuns în top într-un timp foarte scurt, printre care: „Telephone”, „Inevitabil va fi bine”, „Atâta timp cât mă iubeşti”, „Iubirea schimbă tot” şi „Floare de nu-mă-uita”. Pentru activitatea sa artistică, Andra a primit foarte multe nominalizări şi premii la diverse festivaluri, ceremonii sau evenimente muzicale precum: MTV Europe Music Awards, Romanian Music Awards, ZU Music Awards şi Media Music Awards.

Andra este recunoscută şi pentru colaborările cu artişti naţionali şi internaţionali de renume, precum: Ştefan Bănică, Vunk, Marcel Pavel, What’s Up, Adi Cristescu, Marius Moga, Tiger One şi David Bisbal, alături de care a înregistrat hitul „Withot You”. Videoclipul piesei lansate împreună cu celebrul artist latin a strâns peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, cântăreaţa a mai doborât recorduri pentru numărul de vizualizări de la melodia „Iubirea schimbă tot”, dar şi pentru varianta în engleză a acesteia, care a strâns peste 90 de milioane.

De-a lungul anului, Andra susţine concerte în toată ţara şi cântă în spectacole din cadrul unor festivaluri din România, precum Forza ZU sau Europa FM Live pe Plajă.

Bilete Andra la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertele pe care Andra le va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 24, 25 şi 26 februarie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Copiii cu vârste între 3 şi 14 ani vor beneficia de o reducere de 20% din preţul normal.

Categorie Preţ redus* Preţ normal
Categoria I 200 lei 250 lei  bilete
Categoria II 152 lei 190 lei  bilete
Categoria III 120 lei 150 lei  bilete
Categoria IV 96 lei 120 lei  bilete
Categoria V 72 lei 90 lei  bilete
Categoria VI 56 lei 70 lei  bilete

Concertele Andra de la Sala Palatului din Bucureşti sunt organizate de Arena Events.