Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminica, 28 martie 2010, celebra trupa Alphaville impreuna cu Bad Boys Blue vor concerta la Sala Palatului din Bucuresti.

Concurs!

Kompas Events şi iConcert.ro pun la bătaie 2 invitaţii duble la concertul Alphaville şi Bad Boys Blue. Înscrie-te la concurs şi câştigă 1 invitaţie dublă completând formularul de mai jos până pe 25 martie 2010 ora 18:00. Caştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţaţi prin SMS şi e-mail. Mult succes!

Atentie! Pentru ca inscrierea sa fie considerata valida formularul trebuie completat cu numele intreg, adresa de e-mail si un numar de telefon valabile. Prin inscrierea la concurs esti de acord cu Regulamentul de desfasurare al acestuia si cu Termenii si Conditiile site-ului.

Concursul s-a incheiat. Va multumim pentru participare!

In 2009 Bad Boys Blue celebreaza 25 de ani de muzica, prin lansarea unui dublu album aniversar. Cu aceasta ocazie Bad Boys Blue pleaca intr-un turneu mondial, turneu ce include si Romania. Playlistul celor de la Bad Boys Blue include si celebrele hit-uri „Pretty Young Girl”, „You’re a woman”, „I wana hear your heartbeat”, „Lady in black” si multe altele.

Dupa succesul fantastic pe care l-au inregistrat in Romania anul trecut prin concertul din luna aprilie de la Arenele Romane, Alphaville revine anul acesta in Romania alaturi de cei de la Bad Boys Blue, promitandu-ne un eveniment de neuitat in care ne vor incanta cu marile lor hit-uri „Forever Young”, „Big in Japan”, „Sounds like a melody” si nenumarate altele.

După concert urmează Back to the 80’s Aftershow Party în The Silver Church din Bucureşti

Cumpara bilet

Pretul unui bilet este in functie de categorie:

Categoria I: 150 RON
Categoria II: 120 RON
Categoria III: 100 RON
Categoria IV: 80 RON
Categoria V: 60 RON
Categoria VI: 40 RON

Sala Palatului: Ion Campineanu nr. 28, Bucuresti.