Joi, 5 decembrie 2017, de la ora 20:00, 2CELLOS susţin un concert la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul turneului de promovare al albumului „Score”.

Cel mai electrizant și dinamic duo al muzicii instrumentale, revine la București cu un nou spectacol în care cele mai cunoscute hituri ale tuturor timpurilor vor fi reinterpretate pe acorduri de violoncel.

Cei doi instrumentişti, Luka Sulic şi Stjepan Hauser vor aduce pe scena de la Bucureşti toate producţiile originale de pe noul lor material, pe care îl promovează încă de la începutul verii alături de Orchestra Simfonică din Londra, condusă de dirijorul Robin Smith.

Cu albumul „Score”, violonceliştii de origine croată abordează un stil nou, prin includerea în repertoriu a celor mai iubite hituri din muzica de film, deopotrivă clasice și contemporane. Din tracklist-ul noului album, care a fost lansat pe 17 martie 2017, fac parte melodii celebre din coloanele sonore ale filmelor „Urzeala Tronurilor”, „Titanic”, „Stăpânul Inelelor”, „Mic dejun la Tiffany’s”, „Nașul”, „Lista lui Schindler”, „Gladiatorul”, „Love Story”, „Rain Man” și multe altele. Turneul mondial pentru promovarea acestuia a început din luna iulie a acestui an şi cuprinde mai multe ţări din Europa şi din Statele Unite ale Americii.

„Ne place la nebunie muzica de film! Acest album cuprinde o parte dintre piesele noastre preferate, scrise de compozitorii noştri preferaţi. Iar şansa de a le adapta pentru violoncel şi totodată de a lucra cu Orchestra Simfonică din Londra este un vis devenit realitate!”, spune Stjepan.

2Cellos este un duo originar din Croaţia, care reintereptează în manieră proprie cele mai cunoscute hituri din muzica internaţională, cu ajutorul a două violoncele care definesc întreg proiectul. Până în prezent, cei doi instrumentişti au lansat deja 4 albume şi un EP, care le-au adus faima pe YouTube. „Highway To Hell”, „Smooth Criminal” sau „Despacito” sunt câteva dintre melodiile care au fost adaptate pe acordurile instrumentelor cu coarde.

De-a lungul celor 6 ani de carieră, au cântat alături de Sir Elton John, George Michael, Zucchero, Steve Vai, Lang Lang, Red Hot Chili Peppers, Queens of the Stone Age, Andrea Bocelli, Zubin Mehta şi T Bone Burnett. De asemenea, muzicienii au primit numeroase premii şi nominalizări la ceremonii importante, printre care gala MTV European Music Awards.

Bilete 2CELLOS la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul duo-ului 2CELLOS de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 5 decembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 350 lei bilete
Categoria I 300 lei bilete
Categoria II 250 lei bilete
Categoria III 200 lei bilete
Categoria IV 150 lei bilete
Categoria V 120 lei bilete

Concertul 2CELLOS de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Balkan Entertainment Group.