După succesul concertelor de la Sibiu, Iaşi şi Braşov şi graba cu care fanii din Bucureşti şi-au cumpărat biletele pentru show-urile de pe 28 octombrie, olandenzii de la BZN le vor da întâlnire constănţenilor pe 2 decembrie 2012. Cunoscuta trupă autoarea unor hit-uri ca „Blue Eyes, Blue Eyes„, „Dance Dance” sau „Mon Amour” va concerta Sala Sporturilor din Constanţa.  

Câştigă invitaţii pentru concertul BZN de la Bucureşti!

Muzicienii olandezi răsplătesc răbdarea şi sprijinul pe care fanii din România le-au acordat-o de-a lungul timpului cu o serie de show-uri care conţin cele mai cunoscute piese ale trupei. BZN a fost recompensată anul trecut, după concertul de la Festivalul Callatis, cu o stea pe Aleea Stelelor din Portul Turistic Mangalia. Atunci Anny Schilder, solista trupei a promis că va reveni cel puţin să îşi revadă steaua dacă nu să susţină un nou concert la Constanţa. Iar acum, spre bucuria fanilor trupa BZN va reveni în faţa celor care le îndrăgesc muzica pe scena Sălii Sporturilor din Constanţa.

Trupa BZN va susţine două recitaluri la Bucureşti pe 28 octombrie 2012. Dacă iniţial fusese programat doar un concert, de la 20:00, cererea mare de bilete i-a obligat pe organizatori să mai adauge un nou spectacol de la ora 16:00. Biletele pentru aceste evenimente pot fi încă achiziţionate la preţuri ce variază între 50 şi 300 lei de pe www.biletoo.ro.

Bilete BZN – Constanţa

Biletele pentru concertul BZN de la Sala Sporturilor din Constanţa sunt disponibile la următoarele preţuri în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categoria VIP: 250 lei
Categoria 1: 200 lei
Categoria 2: 150 lei
Categoria 3: 100 lei
Categoria 4: 50 lei

Cumpara bilet

Tichetele pentru acest eveniment sunt disponibile la: Casa de Cultură a Sindicatelor, magazinele Flanco (Real – Sos Mangaliei, nr 195 A, Maritimo – Bd Aurel Vlaicu nr 220, Tomis – Bd Tomis, nr 391), Librăria Adevărul, magazinele Diverta (Park, Bd. Alexandru Lăpuşneanu, nr 116 C / Maritimo, Bd. Aurel Vlaicu, nr 220 / Tomis, bd Tomis, nr 391), magazinele Domo, Germanos, Vodafone şi Orange, Oficiile Poştei Române. Online, acestea se pot achiziţiona de pe: www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro.

Concertele BZN de la Constanţa şi Bucureşti sunt organizate de Project Events în colaborare cu European Event Service.