Acest eveniment a avut loc in data de 21 Dec 2011.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 21 decembrie 2011, începând cu orele 20:00, celebra formaţie olandeza BZN va susţine un extraordinar recital în interiorul Sălii Transilvania din Sibiu. Astfel, Jan Keiser şi Annie Schilder, soliştii trupei BZN, însoţiţi de 10 muzicieni ne vor încanta auzul timp de două ore cu melodii precum: „Blue Eyes, Blue Eyes„, „Dance, dance” sau „Mon Amour„, cântece care vor readuce zâmbetul pe buze, nostalgicilor.

Înfiinţată în 1966 în oraşul Volendam, trupa aborda la început un stil de muzică pop-rock, însă o dată cu trecerea timpului aceştia nu fac modificări doar în componenţa formaţiei (Annie Schilder fiind noua solistă) ci şi în muzica lor, adoptând hard-rock-ul ca gen de muzică.

http://www.youtube.com/watch?v=o-CfUryiunU

În formulă nouă, trupa are parte şi de primul ei succes cu melodia „Mon Amour„, cântec care a dus faima trupei dincolo de graniţe. Deşi în 2007, BZN cântă pentru ultima dată pe o scenă împreună în cadrul unui turneu început în 2006, anul acesta îi reuneşte într-o componenţă nouă, dar care continuă sa păstreze aceiaşi atmosferă intimă şi discretă.

Bilete BZN

Biletele pentru concertul BZN sunt disponibile la următoarele categorii de preţuri:

VIP 600 lei
Categoria I 400 lei
Categoria II 300 lei
Categoria III 200 lei
Categoria IV 100 lei
Categoria V 70 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Best of BZN” la Sibiu este un eveniment organizat de compania Impres Star.