Acest eveniment a avut loc in data de 4 Jun 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 4 iunie 2012, de la ora 20:00, la Patinoarul Olimpic din Braşov, trupa olandeză BZN (Band Zonder Naam) va susţine un concert nemaipomenit.

Află mai multe detalii despre concertul de la Iaşi!

Cunoscuta formaţie, nu vine pentru prima dată în România, aceasta concertând şi în 2011 la Sibiu. Pe lângă concertul din Braşov, fanii formaţiei îi pot vedea şi la Sala Polivalenta din Iaşi pe 6 iunie 2012.

Artiştii ne promit 2 ore de muzică live, în stilul anilor ’70-’80 din care nu vor lipsi piese precum „Blue eyes, blue eyes„, „Dance dance” sau „Mon amour„. În cei 40 de ani de activitate muzicală, trupa BZN se poate lăuda cu 40 de albume şi peste 400 de piese înregistrate. Au fost în topuri alături de trupe legendare precum ABBA, Beatles, Rolling Stone sau Pink Floyd.

De-a lungul timpului trupa a suferit schimbări de componenta însă formula de succes este Schilder co-solist, alături de Jan Keizer. În această componenţă ei îşi vor încânta fanii de la Braşov în luna iunie.

Bilete BZN Braşov

Biletele pentru concertul pe care BZN îl va susţine la Patinoarul Olimpic din Braşov se găsesc online pe www.eventim.ro la diferite categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Categoria VIP: 300 lei
Categoria 1: 200 lei
Categoria 2: 150 lei
Categoria 3: 100 lei
Categoria 4: 75 lei
Categoria 5: 50 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.