Cererea mare de bilete venită din partea fanilor Larei Fabian i-a convins pe organizatori să suplimenteze numărul biletelor pentru concertele pe care artista le va susţine în Bucureşti pe 17 şi 18 martie 2012. Astfel, cei ce nu au reuşit să îşi achiziţioneze bilete pentru evenimentele de la Sala Palatului din Capitală mai au acum o şansă.

Află mai multe detalii legate de concertele Lara Fabian!

Începând de astăzi, 13 martie 2012, biletele suplimentare se vor putea cumpăra din reţeaua Biletoo şi online pe www.biletoo.ro. Deşi numărul de bilete nu este foarte mare (câte 50 pentru fiecare dintre cele concerte) acestea le vor da doritorilor oportunitatea de a participa la unul dintre primele show-uri ale faimoase soliste belgiene în România.

Lara Fabian a reuşit în cei 25 de ani de carieră să cucerească milioane de fani din lumea întreagă cu vocea sa unică. Talentul său deosebit şi personalitatea de-a dreptul captivantă au reuşit să o menţină pe Lara în atenţia publicului şi a criticilor muzicali. Artista a fost recompensată de-a lungul timpului cu o multitudine de premii, iar materialele sale discografice s-au vândut în peste 18 milioane de exemplare.

Bilete Lara Fabian

Biletele suplimentare pot fi achiziţionate atât din magazinul BILETOO, Chioşcurile Adevărul şi Magazinele Diverta, cât şi online de pe www.biletoo.ro şi www.bilet.ro.

Preţurile biletelor suplimetare pentru concertul Lara Fabian de la Bucureşti sunt următoarele:

Categoria STAR: 1000 lei
Categoria VIP: 350 lei
Categoria 1: 300 lei
Categoria 3: 200 lei

Concertele de pe 17 şi 18 martie sunt primele spectacole pe care artista le va susţine în Capitală. Evenimentele sunt organizate de Project Events în colaborare cu European Event Service.

Foto: www.facebook.com/9 Production SPRL