UPDATE: Conform site-ului www.bilete.ro, concertul a fost ANULAT!

Lara Fabian va concerta la Sala Polivalentă din Craiova pe 3 octombrie 2017. Concertul a fost programat iniţial pe 11 decembrie 2016, dar din cauza unor probleme tehnice de ultim moment concertul a fost amânat. Biletele procurate pentru concertul anunţat iniţial îşi păstrează valabilitatea pentru noua dată şi nu necesită preschimbare, anunţă Premium Booking, organizatorii concertului.

În cadrul concertului de la Craiova, spectatorii se vor bucura de cea mai nouă producţie artistică. Alături de membrii trupei sale, Lara Fabian îşi va incânta fanii, timp de doua ore, atât prin interpretările inegalabile, pline de sensibilitate şi emoţie ale baladelor romantice şi ale pieselor pop de succes, cât şi cu surprize muzicale în premieră, melodii noi, desprinse de pe noul său album.

În acelaşi timp, toţi posesorii unui bilet la concert vor participa la o tragere la sorţi în urma căreia se va oferi un premiu constând într-o excursie de 5 stele în Belgia, ţara de origine a artistei. Regulamentul concursului va fi publicat pe pagina de Facebook Premium Booking şi pe site-ul oficial www.premium-booking.ro.

Biletele pentru concertul Lara Fabian de la Sala Polivalentă din Craiova, de pe 3 octombrie 2017, vor fi puse în vânzare începând cu data de 10 februarie 2017, în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 395 lei cumpără bilete
Categoria I 299 lei cumpără bilete
Categoria II 260 lei cumpără bilete
Categoria III 195 lei cumpără bilete
Categoria IV 150 lei cumpără bilete

Organizatorul concertului Lara Fabian de la Craiova, le reaminteşte tuturor că biletele procurate pentru concertul anunţat iniţial în luna decembrie a anului trecut, îşi păstrează valabilitatea şi nu necesită preschimbare.

Spectatorii care, din diverse motive, nu pot participa la concertul din toamnă al Larei Fabian, sunt rugaţi să trimită cererea de restituire a contravalorii biletelor, la adresa de e-mail [email protected] sau la telefon 0723653028 (Luni – Vineri 10:00 – 17:00). Cererile vor fi înregistrate începând cu data de 1 martie până pe 1 iunie 2017.