Concertul pe care Lara Fabian trebuia să-l susţină pe 11 decembrie 2016, la Sala Polivalentă din Craiova, se amână în urma unor probleme tehnice de ultim moment. Noua dată a concertului și detaliile privind modalitățile de recuperare a contravalorii biletelor vor fi comunicate în perioada următoare.

Din motive independente de organizatori sau de artistă, spectacolul Larei Fabian se amână deoarece problemele de ultim moment sunt imposibil de remediat până la data stabilită iniţial. Organizatorii au transmis un mesaj tuturor fanilor în care au explicat că este imposibilă desfăşurarea producţiei artistice:

„Cu regret, vă informăm că în această după-amiază au apărut dificultăţi de ordin tehnic, ce nu pot fi îndreptate pentru buna desfăşurare a concertului pe care artista Lara Fabian ar fi trebuit sa îl susţină duminică seara, la Sala Polivalentă din Craiova. Deşi, au fost făcute eforturi în încercarea de a soluţiona actualele probleme, din păcate suntem nevoiţi să amânăm evenimentul”.

De asemenea, aceştia şi-au cerut scuze pentru disconfortul creat şi au promis că vor reveni cu mai multe detalii în legătură cu spectacolul şi cu situaţia biletelor deja cumpărate.

„Noua dată a concertului, precum şi detaliile privind modalităţile de recuperare a contravalorii biletelor vor fi stabilite şi comunicate tuturor spectatorilor, în perioada 16 – 20 decembrie 2016. Precizăm că toate biletele şi invitaţiile achiziţionate până la acest moment îşi vor păstra valabilitatea pentru noua dată a concertului. Pentru informaţii suplimentare puteţi suna la numărul de telefon 0723653028. Pe această cale, ne cerem scuze pentru disconfortul creat tuturor plătitorilor de bilete şi îi asigurăm de cele mai bune intenţii”, au declarat organizatorii.

Mesajul postat de Lara Fabian pe contul oficial de Facebook: