City Fm, producătorii concertului Ozzy Osbourne în România au anunţat astăzi că preţul biletelor de la Normal Circle va fi redus cu 50% pentru elevi şi studenţi. Concertul rockerului va avea loc pe 2 octombrie 2010 la complexul Zone Arena din Bucureşti.

Cu ocazia sărbătoririi a 6 ani de existenţă, City Fm oferă elevilor şi studenţilor posibilitatea de a îşi achiziţiona bilete la eveniment cu 50% reducere. Pentru a beneficia de reducerea de preţ, elevii şi studenţii trebuie să prezinte un act de identitate împreună cu legitimaţia de student sau carnetul de elev. Astfel, biletele la preţ redus pentru Normal Circle pot fi cumpărate sâmbătă, începând de la ora 10.00, de la casa de bilete de la intrarea principală Zone Arena din str. Barbu Văcărescu, nr. 164.

Sâmbătă, 2 octombrie 2010, Ozzy Osbourne va concerta pentru prima oară în România la complexului Zone Arena. Începând cu ora 18:30 pe scenă vor urca trupele Coma şi Luna Amară care vor susţine recitaluri de câte 25 de minute, urmând ca Ozzy să îşi înceapă recitalul de la ora 20:00.

În urma problemelor apărute ca urmare a încercărilor de falsificare a biletelor care permit accesul la eveniment, toate biletele vor fi scanate la intrarea în arenă, accesul fiind permis doar acelora cu codul de validare corect.

Cumpara bilet

Preţurile biletelor:

Cat 1 VIP
Preţ normal: 500 RON

Cat 2 Golden Circle
Preţ normal: 250 RON

Cat 3 Normal Circle
Preţ normal: 150 RON

Foto: Sony Music / Nova Music Entertainment