Biletele pentru primul concert Linkin Park din România au fost puse în vânzare şi au preţuri cuprinse între 130 lei la Gazon B şi 360 lei pentru biletele de la Tribuna VIP. Până la 26 aprilie 2012 inclusiv, biletele Linkin Park de la Gazon A costă doar 180 lei, iar după această dată revin la preţul normal de 200 lei.

Concertul Linkin Park va avea loc la Bucureşti în cadrul Complexului Romexpo miercuri, 6 iunie 2012. Evenimentul este parte din turneul european al formaţiei americane şi va promova noul album ce urmează a fi lansat în această vară. Primul single „Burn It Down”, de pe noul album, va fi lansat pe 16 aprilie 2012.

Membrii LP Underground se pot întregistra pentru meet & greets cu Linkin Park pentru concertul de la Bucureşti pe site-ul www.LPUnderground.com, anunţă site-ul oficial al trupei.

Bilete Linkin Park

Biletele pentru concertul Linkin Park au fost puse în vânzare la următoarele categorii de preţ:

Gazon B – 130 lei
Gazon A – 200 lei
Golden Ring – 270 lei
Tribune VIP – 360 lei

Cumpara bilet

PROMOŢIE: Până pe 26 aprilie inclusiv, biletele la Gazon A pot fi achiziţionate la preţul special de 180 lei.

Biletele Linkin Park se pot cumpăra online de pe www.eventim.ro sau din reţeaua Eventim. Tichetele pentru concert pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Harta biletelor Linkin Park