- Concerte - iConcert.ro

Home » Linkin Park

Linkin Park

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Linkin Park

Retrospectiva concertelor rock ale anului 2012 în România

Anul 2012 nu a fost mai prejos decât 2011 în ceea ce priveşte concertele de care s-au bucurat rockerii din România. Astfel că, anul trecut, s-a continuat această „cursă” prin care organizatorii de evenimente au adus o serie de formaţii şi artişti celebri ai muzicii rock în România,... 

VIDEO: Linkin Park la Bucureşti

Primul concert în Bucureşti al trupei Linkin Park a avut loc pe 6 iunie 2012. Binecunoscuta trupă americană a concertat peste 90 de minute în faţa a 13.000 mii de fani înfocaţi veniţi pentru show-ul Linkin Park de la Romexpo din Bucureşti.  

RECENZIE: Linkin Park, un show dinamic la Bucureşti (VIDEO)

13.000 mii de fani români şi străini ai formaţiei Linkin Park au avut parte de un show oferit de membrii trupei americane în seara de 6 iunie 2012, în cadrul Complexului Romexpo din Bucureşti. Concertul din Capitală a făcut parte din turneul mondial pe care trupa îl susţine în acest an, fiind... 

POZE: Linkin Park la Bucureşti

Linkin Park a concertat în premieră în România, în faţa a mii de spectatori prezenţi la Complexul Romexpo din Bucureşti, pe 6 iunie 2012. Concertul din Capitală a făcut parte din turneul de promovare al ultimului album „Living Things” şi a fost organizat de Events.  

Linkin Park: bilete suplimentare la Golden Ring şi programul concertelor

O veste bună pentru fanii Linkin Park: organizatorii au suplimentat numărul biletelor de la categoria Golden Ring. Linkin Park va concerta în premieră la Bucureşti, pe 6 iunie 2012, în Parcarea A a Complexului Romexpo, show-ul fiind deschis de Zdob şi Zdub, Coma şi PhenomeOn.  

Coma şi PhenomenOn vor concerta în deschiderea Linkin Park

Coma şi PhenomenOn vor deschide concertul Linkin Park de la Bucureşti alături de Zdob şi Zdub. Americanii de la Linkin Park vor susţine primul lor concert din zona Balcanilor pe 6 iunie 2012 în Parcarea A a Complexului Romexpo.  

Concertele lunii iunie 2012


În ceea ce priveşte concertele, prima luna de vară este un mix de stiluri muzicale. De la muzica tradiţională ce se va auzi în boxe la IRAF, la nebunia rock de la OST Fest 2012 sau Rock the City sau la petrecerile până în zori de la Backyard Weekend 2012, vara porneşte cu dreptul anul acesta.  

Linkin Park la Bucureşti: reguli de acces şi recomandări

Pregătirile sunt în toi pentru concertul pe care trupa Linkin Park îl va susţine pe 6 iunie 2012 în parcarea A a Complexului Romexpo din Bucureşti. Primul show din zona Balcanilor al rockerilor americani este organizat de Events şi va fi deschis de Coma, PhenomeOn... 

Concert Linkin Park: categoria Golden Ring aproape de epuizare

Mai sunt aproape două săptămâni până când americanii de la Linkin Park vor concerta la Bucureşti, în perimetrul Complexului Romexpo. Organizatorii concertului ce va avea loc pe 6 iunie 2012, au anunţat că biletele de la categoria Golden Ring sunt aproape epuizate.  

Concert Zdob şi Zdub în deschiderea Linkin Park

Zdob şi Zdub va concerta în deschiderea concertului pe care americanii de la Linkin Park îl vor susţine pe 6 iunie 2012 la Complexul Romexpo din Bucureşti. Evenimentul va avea loc în Parcarea A a Romexpo, accesul fiind permis de la ora 17:30, show-ul începând de la ora 19:00.