O veste bună pentru fanii Linkin Park: organizatorii au suplimentat numărul biletelor de la categoria Golden Ring. Linkin Park va concerta în premieră la Bucureşti, pe 6 iunie 2012, în Parcarea A a Complexului Romexpo, show-ul fiind deschis de Zdob şi Zdub, Coma şi PhenomeOn.

Vezi care sunt regulile de acces pentru concertul Linkin Park! 

Numărul biletelor de la categoria Golden Ring a fost suplimentat cu 200 de locuri, la cererea publicului. Organizatorii au regândit poziţionarea acestei categorii, pentru a putea permite o bună vizibilitate tuturor participanţilor. „Capacitatea Golden Ring a fost regândită astfel încât cei care au cumpărat deja bilete să nu piardă din vizibilitatea foarte bună de care se bucură – 15 metri distanţă maximă faţă de scenă” spune Sorina Burlacu, Director General, Events.

Publicul prezent la concertul susţinut de Linkin Park va avea parte de un show cu o sonorizare de ultimă generaţie. Potrivit organizatorilor, membrii trupei sunt foarte exigenţi în ceea ce priveşte sunetul şi calitatea show-ului pe care îl susţin.

Program Linkin Park

17:30 Acces public
17:50 PhenomenOn
18:25 Coma
19:00 Zdob şi Zdub
20:15 Linkin Park


Concertul pe care Linkin Park îl va susţine la Romexpo este primul concert al trupei în zona balcanică, dând posibilitatea fanilor să asculte live piese precum: „One step closer”, „Numb”, „Somewhere I belong”, „The Catalyst” sau „In the End”.

Bilete Linkin Park

Biletele pentru concertul Linkin Park de la Bucureşti au fost puse în vânzare la următoarele categorii de preţ:

Gazon B – 130 lei
Gazon A – 200 lei
Golden Ring – 270 lei
Tribune VIP – 360 lei

Cumpara bilet

Biletele Linkin Park se pot cumpăra online de pe www.eventim.ro sau din reţeaua Eventim.

Foto: www.fanpop.com