Show-ul pe care Bonnie Tyler îl va susţine pe 8 decembrie 2012 la Bucureşti a atras atenţia multora dintre fanii săi, aceştia grăbindu-se să îşi achiziţionaze în avans bilete. Astfel, una dintre categoriile de bilete a fost deja epuizată, iar alte trei sunt aproape de a fi sold out.

Biletele din categoria a VI-a (cele mai mai ieftine) au fost cele care s-au epuizat primele, organizatorii anunţând că alte trei categorii sunt aproape vândute în totalitate. Cei care nu şi-au achiziţionat încă bilete pot face acest lucru online de pe www.eventim.ro, www.biletoo.ro sau din reţeaua BILETOO la preţuri cuprinse între 100 şi 300 de lei.

Categorie bilete Preţ
Categoria I 300 lei cumpără bilete
Categoria II 250 lei cumpără bilete
Categoria III 200 lei cumpără bilete
Categoria IV 150 lei cumpără bilete
Categoria V 100 lei cumpără bilete
Categoria VI 50 lei SOLD OUT

Fanii artistei pot beneficia şi de o reducere de până 30% din preţul biletelor. Astfel, un bilet de 300 lei poate fi achiziţionat cu doar 219 lei, în timp ce un bilet de 100 lei poate fi cumpărat cu 70 lei.

Bonnie Tyler este una dintre vocile cele mai cunoscute ale Marii Britanii. Timbrul său vocal unic şi piese ca „It’s a Heartache„, „Holding Out for a Hero” şi „Total Eclipse of the Heart” au transformat-o într-una dintre cele mai apreciate artiste ale anilor ’70-’80. Pe 8 decembrie 2012 fanii artistei lua parte la un show „Greatest Hits” special cum doar Bonnie Tyler poate face.

Evenimentul este organizat de Project Events în colaborare cu European Event Service, aceeaşi echipă ce organizează şi show-urile BZN şi Salvatore Adamo din această lună.