Acest eveniment a avut loc in data de 8 Dec 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 8 decembrie 2012, de la ora 20:00, renumita cântăreaţă Bonnie Tyler va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, la aproape 20 de ani de la ultimul său spectacol în ţara noastră.

Pentru artista britanică de origine galeză, cunoscută pe plan mondial datorită hiturilor sale din anii ’70 – ’80 („It’s a Heartache”, „Total Eclipse of the Heart”, „Holding Out for a Hero”), muzica a reprezentat o piatră de temelie încă din copilărie.

Adolescenta Gaynor Hopkins Sullivan – acesta fiind numele său real – nota versurile cântecelor pe care tatăl său le înregistra pe magnetofon, apoi le cânta pe cele care îi plăceau cel mai mult. La 19 ani a câştigat locul doi la un concurs pentru talente muzicale, iar prima sa trupă alături de care a cântat l-a avut în componenţă pe Bobby Wayne. Peste cinci ani a fost descoperită de Roger Bell, vânătorul de talente de la Chappell Music, care a convins casa de discuri RCA Records să îi acorde o şansă artistei.

În 1976 cântăreaţa galeză a fost supusă unei operaţii de înlăturare a câtorva noduli de pe corzile vocale, în urma căreia a căpătat o răguşeală în voce. Ceea ce se aştepta a fi un ghinion nesperat s-a demonstrat a fi un succes incredibil: piesa „It’s a Heartache” a depăşit cu siguranţă bariera sunetului, a ocupat poziţii de top în foarte multe ţări europene şi a ajuns pe locul 3 în Billboard Hot 100. De asemenea, „Total Eclipse of the Heart” este un alt succes muzical, intrând în manualele de muzică drept singura artistă galeză care a ajuns pe locul 1 atât în Marea Britanie cât şi în Statele Unite.

Bilete Bonnie Tyler

Concertul Bonnie Tyler – Greatest Hits de la Bucureşti este un eveniment organizat de Project Events în colaborare cu European Event Service. Biletele sunt disponibile la următoarele preţuri în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categorie bilete Preţ
Categoria I 300 lei cumpără bilete
Categoria II 250 lei cumpără bilete
Categoria III 200 lei cumpără bilete
Categoria IV 150 lei cumpără bilete
Categoria V 100 lei cumpără bilete
Categoria VI 50 lei SOLD OUT

Biletele pentru concertul Bonnie Tyler pot fi achiziţionate online de pe www.eventim.ro, www.biletoo.ro sau din reţeaua BILETOO.