Pe 22 aprilie 2012 cunoscutul artist latino, David Bisbal revine în ţară pentru a susţine pe scena Sălii Palatului din Bucureşti un nou concert live şi plin de energie.

Află mai multe despre concertul lui David Bisbal!

În deschiderea lui David Bisbal pe scena de la Sala Palatului va urca Dragoş Chircu, concurentul de la „Vocea României”, alături de bandul său. Citeşte mai mult!

David Bisbal şi-a început cariera în 2001 prin participarea la un popular concurs spaniol „Operación Triunfo„, cântăreţul reuşind să ajungă în finală alături de alţi doi participanţi. Deşi nu a câştigat finala, talentul acestuia nu a trecut neobservat, astfel că un an mai târziu, în 2002, spaniolul a lansat primul său album de studio, care s-a vandut în peste 1,6 milioane de copii la nivel mondial.

Până în prezent, David Bisbal a lansat 4 albume si o serie de DVD-uri, care nu au întârziat în a fi premiate cu numeroase discuri de diamant, platină şi aur atât în ţara natală, cât şi in America de Sud, Europa, SUA.

Treptat, cântăreţul spaniol a devenit unul dintre cei mai iubiţi artişti latino din lumea întreagă, astfel că prin piese precum: „Digale„, „Buleria„, „Quién me iba a decir„, acesta a reuşit să câştige simpatia şi admiraţia publicului, dar şi prin vocea sa deosebită.

Bilete David Bisbal

În funcţie de categorie şi distanţa faţă de scenă preţul unui bilet pentru concertul David Bisbal de la Bucureşti este de:

Categoria SUPER VIP: 400 lei
Categoria VIP: 350 lei
Categoria I: 250 lei
Categoria II: 150 lei
Categoria III: 100 lei

Cumpara bilet

Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Biletele la categoria SUPER VIP se vând exclusiv prin www.vandbilete.ro.