Celebra operă „Carmina Burana” va fi pusă în scenă de către Ballet Flamenco de Madrid, una dintre cele mai prestigioase trupe de flamenco din lume, într-un spectacol la Sala Palatului din Bucureşti, pe 28 noiembrie 2016, de la ora 19:30.

UPDATE: Spectacolul Carmina Burana cu Ballet Flamenco de Madrid a fost reprogramat pe 28 noiembrie 2016, cu patru zile mai târziu decât data iniţială, 24 noiembrie 2016.

Ballet Flamenco de Madrid va susţine un show coregrafic, în care va demonstra că dansul pe care îl reprezintă este o adevărată artă. Bucuria, pasiunea, suferinţa şi senzualitatea sunt câteva dintre elementele care se vor regăsi în spectacolul grupului, care va prezenta „Carmina Burana”.

Opera scrisă de Carl Orff, a cărei premieră a avut loc în 1937, a fost interpretată de echipa de balet în întreaga lume. Sub conducerea directorului artistic Luciano Ruiz, dansatorii Ballet Flamenco de Madrid au creat un melanj între 20 de poeme profane și sacre din epoca medievală, pe care le-au îmbinat armonios pe ritmuri de flamenco.

Show-ul va fi pus în scenă de 30 de dansatori şi muzicieni, care prezintă dansul flamenco la nivel de artă. Atmosfera va fi întreţinută şi de efectele vizuale, în lumina cărora se va desfăşura o poveste de iubire pasională cu final fericit, țesută pe paşi de dans.

Partea a doua a spectacolului, Ballet Flamenco de Madrid îi invită pe spectatori la fiesta, o petrecere autentică a dansului flamenco, plină de pasiune, veselie și emoție. Acesta este momentul în care flamenco apare exact așa cum este: o poezie a grației și virtuozității mișcării picioarelor, un dans al fericirii și bucuriei.

Înfiinţată în 2001, compania Ballet Flamenco de Madrid s-a declarat adeptă a dansurilor spaniole, precum flamenco sau bolero. De-a lungul anilor, trupa a susţinut numeroase spectacole în care a interpretat mai multe opere faimoase, printre care şi: Carmen de Bizet, Madrid Flamenco, El Amor Brujo şi Antologia de la Danza Española y Flamenco.

Bilete Ballet Flamenco de Madrid – Carmina Burana – la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru spectacolul „Carmina Burada”, susţinut de către Ballet Flamenco de Madrid, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 28 noiembrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ presale Preţ normal
Categorie VIP 160 lei 199 lei cumpără bilete
Categoria I 128 lei 160 lei  cumpără bilete
Categoria II 96 lei 120 lei  cumpără bilete
Categoria III 64 lei 80 lei  cumpără bilete

Perioada de presale se defăşoară între 1 septembrie 2016 şi 1 octombrie 2016.

Spectacolul Ballet Flamenco de Madrid – „Carmina Burana” de la Bucureşti este organizat de Premium Booking.