Peste mai puţin de o săptămână, în seara de luni, 28 noiembrie 2016, Ballet Flamenco de Madrid va performa pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, începând cu ora 19:30. Sub conducerea directorului artistic Luciano Ruiz, faimoasa trupă de flamenco va pune în scenă celebra operă muzicală „Carmina Burana”, semnată de Carl Off.

De la costume până la muzica specifică şi agilitatea dansatorilor, spectatorii vor rămâne plăcut surprinşi de atmosfera unui spectacol elegant, ce nu poate fi uitat foarte uşor. Deşi a avut premiera în anul 1937,” Carmina Burana” continuă să inspire atât artiştii, cât şi spectatorii. Opera va fi interpretată într-un mod expresiv de cei peste 30 de dansatori şi solişti profesionişti, reprezentanţi de elită ai companiei Ballet Flamenco de Madrid.

Timp de aproximativ două ore, dansul care a luat naştere în zonele sărace ale Andaluziei va transpune publicul prezent în Bucureşti într-un univers de pasiune şi seducţie. Povestea de iubire conţine două părţi şi reuneşte 21 de poeme profane şi sacre din epoca medievală. Momentul menit să ridice publicul în picioare se va evidenţia pe parcursul celei de-a doua părţi, prezentată sub numele Fiesta Flamenca.

Bilete „Carmina Burana”  la Sala Palatului din Bucureşti

Ultimele biletele pentru spectacolul „Carmina Burada”, susţinut de către Ballet Flamenco de Madrid, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 28 noiembrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ normal
Categorie Golden VIP 220 lei  SOLD OUT
Categorie VIP 199 lei cumpără bilete
Categoria I 160 lei  cumpără bilete
Categoria II 120 lei  cumpără bilete
Categoria III 80 lei  cumpără bilete

Spectacolul Ballet Flamenco de Madrid – „Carmina Burana” este organizat de Premium Booking.