Luni, 28 noiembrie 2016, de la ora 19:30, trupa Ballet Flamenco de Madrid susţine spectacolul „Carmina Burana” la Sala Palatului din Bucureşti. Show-ul a fost reprogramat pentru această dată, după ce, iniţial trebuia să aibă loc cu 4 zile mai devreme, pe 24 noiembrie.

Ballet Flamenco de Madrid este apreciată ca fiind una dintre cele mai prestigioase trupe de flamenco din lume. Spectacolul „Carmina Burana” promite să fie o reprezentaţie presărată cu pasiune, bucurie, dramă şi senzualitate .

Peste 30 de dansatori, îndrumaţi de Luciano Ruiz, vor transforma dansul specific stilului flamenco într-o artă deosebită. Nu vor lipsi efectele vizuale şi povestea de iubire, spusă în paşi de dans.

„Carmina Burana”, opera scrisă de Carl Orff a avut premiera în 1937. Pentru 2016, dansatorii Ballet Flamenco de Madrid au creat un melanj între 20 de poeme profane şi sacre, pe care le-au îmbinat armonios pe ritmuri de flamenco.

Înfiinţată în 2001, compania Ballet Flamenco de Madrid s-a declarat adeptă a dansurilor spaniole, precum flamenco sau bolero. De-a lungul anilor, trupa a susţinut numeroase spectacole în care a interpretat mai multe opere faimoase, printre care: Carmen de Bizet, Madrid Flamenco, El Amor Brujo şi Antologia de la Danza Española y Flamenco.

Bilete Ballet Flamenco de Madrid – „Carmina Burana”  la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru spectacolul „Carmina Burada”, susţinut de către Ballet Flamenco de Madrid, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 28 noiembrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ presale Preţ normal
Categorie VIP 160 lei 199 lei cumpără bilete
Categoria I 128 lei 160 lei  cumpără bilete
Categoria II 96 lei 120 lei  cumpără bilete
Categoria III 64 lei 80 lei  cumpără bilete

Perioada de presale se defăşoară între 1 septembrie 2016 şi 1 octombrie 2016.

Spectacolul Ballet Flamenco de Madrid – „Carmina Burana” este organizat de Premium Booking.