Show-ul „Carmina Burana”, prezentat de dansatorii Ballet Flamenco de Madrid, va avea loc pe 28 noimebrie 2016, cu 4 zile mai târziu decât a fost programat iniţial. Una dintre cele mai faimoase trupe de flamenco din lume va pune în scenă opera „Carmina Burana” la Sala Palatului din Bucureşti.

Deşi show-ul celor de la Ballet Flamenco de Madrid urma să se desfăşoare pe 24 noiembrie, organizatorii au reprogramat spectacolul trupei de balet pe 28 noiembrie, cu scopul de a asigura buna desfăşurare a tuturor producţiilor artistice.

Ritm, magie, armonie, sensibilitate şi senzualitate sunt doar câteva dintre elementele care se vor regăsi în interpretările coregrafice ale dansatorilor de flamenco. Peste 30 de profesionişti adevăraţi, dansatori şi muzicieni, aflaţi sub conducerea directorului artistic Luciano Ruiz, vor evolua în faţa publicului şi vor readuce la viaţă povestea compusă de Carl Off.

Colecţia de poeme si cântece profane, ce poartă numele de Carmina Burana, va fi pusă în scenă cu originalitate de membrii Ballet Flamenco de Madrid, care vor promova dansul lor la nivel de artă. După spectacol, va urma o petrecere autentică, în stil flamenco, ai cărei invitaţi speciali vor fi chiar participanţii la spectacol.

Înfiinţată în 2001, compania Ballet Flamenco de Madrid este, în principal, adepta dansurilor spaniole, precum flamenco sau bolero. De-a lungul anilor, trupa a susţinut numeroase spectacole în care a interpretat mai multe opere celebre, printre care şi: Madrid Flamenco, El Amor Brujo, Carmen de Bizet şi Antologia de la Danza Española y Flamenco.

Bilete Ballet Flamenco de Madrid – Carmina Burana – la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru spectacolul „Carmina Burada”, susţinut de către Ballet Flamenco de Madrid, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 28 noiembrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ presale Preţ normal
Categorie VIP 160 lei 199 lei cumpără bilete
Categoria I 128 lei 160 lei  cumpără bilete
Categoria II 96 lei 120 lei  cumpără bilete
Categoria III 64 lei 80 lei  cumpără bilete

Biletele deja achiziţionate sunt valabile pentru noua data a spectacolului.

Perioada de presale se defăşoară între 1 septembrie şi 1 octombrie 2016.

Spectacolul Ballet Flamenco de Madrid – Carmina Burana de la Bucureşti este organizat de Premium Booking.