Therion - Concerte Therion - iConcert.ro

Home » Therion

Therion

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Therion

FOTO: Therion la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Trupa Therion a susţine un concert live acustic la Hard Rock Cafe din Bucureşti, pe 3 iulie 2016. România a fost singura ţară de pe continent în care formaţia a ales să concerteze în acest an. Urmăreşte galeria foto de la concertul acustic Therion la Hard Rock Cafe din Bucureşti!  

Concertele lunii iulie 2016 în România

Reţeta pentru această lună este una simplă: hidratare şi distracţie. Dacă la primul punct trebuie să te descurci singur, când vine vorba de distracţie, iConcert te ajută. Concerte ale unor artişti străini, show-uri susţinute de cântăreţi români şi festivaluri de muzică – acestea... 

Concert acustic Therion la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Duminică, 3 iulie 2016, de la 21:30, trupa Therion va susţine un concert acustic la Hard Rock Cafe din Bucureşti. Spectacolul este unic în Europa, România fiind singura ţară de pe continent în care formaţia a ales să concerteze în acest an.  
3 Jul 2016     ,

Concertele lunii august 2014 în România

Luna august încheie vara calendaristică cu show-uri variete, de la rock la electro, de la folk la pop şi nu numai. Rage, Therion, Placebo, Bastille, Testament, Sodom, Obituary şi Nazareth sunt doar câteva dintre muzicienii care vor fi prezenţi la evenimentele ce vor avea loc luna aceasta în România.  

ARTmania Festival 2014

În perioada 4-10 august 2014, are loc o ediţia a IX-a a festivalului ARTmania. Evenimentul, ce se va desfăşura în mai multe locuri din Sibiu, va oferi un program cultural variat ce include concerte, expoziţii, workshop-uri şi alte evenimente speciale dedicate artelor frumoase.  

Therion şi Zdob şi Zdub la ARTmania Festival 2014

Therion şi Zdob şi Zdub sunt cele mai recente confirmări pentru ediţia a IX-a a festivalui ARTmania. Povestea muzicală a Festivalului ARTmania va continua în perioada 4-10 august 2014 la Sibiu. Începând din acest an, organizatorii oferă posibilitatea iubitorilor de muzică ocazia de a-şi urmări... 

Retrospectiva concertelor rock ale anului 2012 în România

Anul 2012 nu a fost mai prejos decât 2011 în ceea ce priveşte concertele de care s-au bucurat rockerii din România. Astfel că, anul trecut, s-a continuat această „cursă” prin care organizatorii de evenimente au adus o serie de formaţii şi artişti celebri ai muzicii rock în România,... 

RECENZIE: Therion – un concert de rămas-bun la Bucureşti (POZE)

Sute de fani au venit în seara de 19 octombrie 2012 la Arenele Romane din Bucureşti pentru concertul trupei suedeze, Therion. Concertul din Capitală a făcut parte din turneul european intitulat “Flowers Of Evil Tour Europe”.  
19 Oct 2012     ,

POZE: Therion la Arenele Romane Bucureşti

Trupa Therion a revenit pe 19 octombrie 2012 la Bucureşti pentru a susţine un nou concert în faţa fanilor ce îi aşteptau cu nerăbdare. Concertul suedezilor a fost deschis de recitalurile trupelor Antalgia şi Elyose şi a făcut parte din turneul „Flowers Of Evil Tour Europe”, prin... 

Regulile de acces şi programul concertului Therion de la Bucureşti

Trupa Therion soseşte la Bucureşti în câteva zile pentru a susţine un nou concert în faţa fanilor nerăbdători. Accesul la Arenele Romane va fi permis pe 19 octombrie 2012 de la ora 19:00, iar de la 19:30 cei prezenţi se vor putea bucura de concertele trupelor Antalgia, Elyose şi Therion.  
123


Social Media

iConcert.ro