Loch Vostok - Concerte Loch Vostok - iConcert.ro

Home » Loch Vostok

Loch Vostok

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Loch Vostok

POZE: Leprous, Loch Vostok, Ørkenkjøtt şi Persefone la Bucureşti

Leprous, Loch Vostok, Ørkenkjøtt, Persefone, Wilder şi Curfew au concertat pe 9 octombrie 2012 la Bucureşti, în clubul The Silver Church, în cadrul turneului European Progressive Assault.  

Concert Leprous şi Loch Vostok în The Silver Church din Bucureşti

Marţi, 9 octombrie 2012, începând cu ora 18:00, formaţia norvegiană Leprous va concerta în The Silver Church din Bucureşti alături de Loch Vostok, Orkenkjott, Persefone, Wilder şi Curfew. Începând cu 28 septembrie 2012, mult apreciaţii Leprous se dezlănţuie în turneul „European... 
9 Oct 2012     ,

RECENZIE: Therion – alchimia unui concert remarcabil

Pentru câteva ore, spaţiul de la Arenele Romane din Bucureşti a fost locul de întâlnire al fanilor trupei Therion, atât din ţară, cât şi din străinătate. Therion a revenit în România după concertul „Therion goes classic” din 2006. Concertul din seara de 22 noiembrie 2010 a... 
    ,

Reguli de acces şi programul concertului Therion

Peste câteva zile, la Arenele Romane din Bucureşti va avea loc concertul trupei suedeze Therion. În cortul dotat cu instalaţie de încălzire de mare putere, vor urca şi suedezii de la Loch Vostock precum şi norvegienii de la Leprous.  
    ,

CONCURS: Câştigă o invitaţie la Therion sau Sabaton

Promusic Prod. & Events şi revista Maximum Rock aduc în această toamnă două dintre cele mai importante trupe rock din Suedia. Sabaton va concerta pe 17 noiembrie 2010 în The Silver Church, în timp ce Therion va concerta pe 22 noiembrie 2010 la Arenele Romane.  

Concert Therion la Bucureşti

Luni, 22 noiembrie 2010, 2010, ora 19:30, Arenele Romane din Bucureşti vor găzdui concertul trupei suedeze Therion.  
22 Nov 2010     ,


Social Media

iConcert.ro