- Concerte - iConcert.ro

Home » Rock N Ghena

Rock N Ghena

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Rock N Ghena

Concertele lunii mai 2016 în România

Luna mai a început în forţă cu evenimentele dedicate vacanţei de Paşte şi 1 Mai, concerte care au avut startul chiar la sfârşitul lui aprilie. După un mic respiro, pe 5 mai 2016 începe o suită de evenimente care „aglomerează” agenda lunii. Pe lângă evenimentele muzicale indoor,... 

RECENZIE: Rockstadt Extreme Fest 2014 – patru zile de festival pe sufletul metaliştilor adevăraţi (FOTO)

Ne-am obişnuit deja ca vara să ne aducă o mulţime de festivaluri, care reuşesc să împace cu brio mai toate afinităţile muzicale. După Electric Castle, ARTmania sau Summer Well, vara nu-şi putea face bagajele fără să ne aducă unul dintre cele mai aşteptate festivaluri, şi anume Rockstadt... 

Concert Unearth la Club Fabrica din Bucureşti

Luni, 15 septembrie 2014, de la ora 18:30, trupa americană Unearth va urca pe  scenă în Club Fabrica din Bucureşti. În deschidere vor concerta trupele Diamonds are Forever, Rock n Ghena, Crimena şi Chaos Cult.  
15 Sep 2014     ,

Programul Rockstadt Extreme Fest 2014

Între 13 şi 16 august 2014, în apropierea Cetăţii Râşnov, judeţul Braşov, va avea loc cea de-a doua ediţie de Rockstadt Extreme Fest. Printre cele 45 de trupe invitate la eveniment se numără: Obituary, Behemoth şi Sodom, show-urile urmând să se desfăşoare pe două scene.  

RECENZIE: Comeback Kid au încins clubul Fabrica din Bucureşti (POZE)

Trupa Comeback Kid a susţinut în seara zilei de 8 iulie 2014, în premieră, în clubul Fabrica din Bucureşti, un concert pentru promovarea celui mai recent album al trupei „Die Knowing”. În calitate de supporting act, au evoluat în deschiderea canadienilor, trupele româneşti Killer... 

POZE: Comeback Kid în Club Fabrica din Bucureşti

Trupa Comeback Kid a susţinut primul său concert la Bucureşti, pe 8 iulie 2014. În deschiderea trupei de hardcore punk au concertat: Killer Victim, The Boy Who Cried Wolf şi Rock’N’Ghenă. Vezi galeria foto de la concert!  

Programul şi regulile de acces pentru concertul Comeback Kid din Club Fabrica

Una dintre cele mai apreciate trupe de hardcore punk din noul val, Comeback Kid va susţine un concert incendiar în clubul Fabrica din Bucureşti. Pe 8 iulie 2014, la evenimentul ce promovează cel mai recent album al trupei, „Die Knowing”, accesul se va face de la ora 19:00.  

The Exploited nu mai ajunge la Rockstadt Extreme Fest 2014, însă 14 alte nume au fost confirmate

The Exploited (UK), Eryn Non Dae şi Dagoba (Franţa) şi-au anulat prezenţa la Rockstadt Extreme Fest 2014. Însă organizatorii festivalului ce se va desfăşura la Râşnov, între 13 şi 16 iulie, au anunţat 14 artişti care au fost adăugate line-up-ul celei de-a doua ediţii a festivalului.  

RECENZIE: Dog Eat Dog – concert exploziv în Club Colectiv (POZE)

Muzica de calitate a răsunat în seara zilei de 13 mai 2014 în Clubul Colectiv din Bucureşti în cadrul unui eveniment al cărei headliner a fost trupa de hardcore punk/rap metal Dog Eat Dog din Statele Unite. Alături de aceştia pe scenă au urcat şi trupele româneşti: Rock’n Ghenă, Nişte... 

POZE: Dog Eat Dog în Club Colectiv din Bucureşti

Trupa americană Dog Eat Dog a concertat în Club Colectiv din Bucureşti pe 13 mai 2014. În cadrul evenimentului pe scena clubului bucureştean au mai urcat şi Coma, Nişte Băieţi, Rock N Ghenă. Vezi galeria foto de la concert!