Comeback Kid - Concerte Comeback Kid - iConcert.ro

Home » Comeback Kid

Comeback Kid

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Comeback Kid

RECENZIE: Comeback Kid au încins clubul Fabrica din Bucureşti (POZE)

Trupa Comeback Kid a susţinut în seara zilei de 8 iulie 2014, în premieră, în clubul Fabrica din Bucureşti, un concert pentru promovarea celui mai recent album al trupei „Die Knowing”. În calitate de supporting act, au evoluat în deschiderea canadienilor, trupele româneşti Killer... 

POZE: Comeback Kid în Club Fabrica din Bucureşti

Trupa Comeback Kid a susţinut primul său concert la Bucureşti, pe 8 iulie 2014. În deschiderea trupei de hardcore punk au concertat: Killer Victim, The Boy Who Cried Wolf şi Rock’N’Ghenă. Vezi galeria foto de la concert!  

Programul şi regulile de acces pentru concertul Comeback Kid din Club Fabrica

Una dintre cele mai apreciate trupe de hardcore punk din noul val, Comeback Kid va susţine un concert incendiar în clubul Fabrica din Bucureşti. Pe 8 iulie 2014, la evenimentul ce promovează cel mai recent album al trupei, „Die Knowing”, accesul se va face de la ora 19:00.  

Concertele lunii iulie 2014 în România

A doua lună de vară continuă cu evenimente muzicale în toată ţara şi vine cu artişti în premieră pe scena muzicală românească. Hugh Laurie (Dr. House), Thirty Seconds To Mars, The Cat Empire sau Dream Theater sunt cu siguranţă cele mai aşteptate concerte ale lunii iulie.  

Concert Comeback Kid în Club Fabrica din Bucureşti

Marţi, 8 iulie 2014, de la ora 21:00, formaţia canadiană Comeback Kid va concerta, în premieră, în Bucureşti, la Club Fabrica. În deschidere vor cânta trupele româneşti The Boy Who Cried Wolf şi Rock N Ghena.  
8 Jul 2014     ,


Social Media

iConcert.ro