Killer Victim - Concerte Killer Victim - iConcert.ro

Home » Killer Victim

Killer Victim

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Killer Victim

Programul Rockstadt Extreme Fest 2014

Între 13 şi 16 august 2014, în apropierea Cetăţii Râşnov, judeţul Braşov, va avea loc cea de-a doua ediţie de Rockstadt Extreme Fest. Printre cele 45 de trupe invitate la eveniment se numără: Obituary, Behemoth şi Sodom, show-urile urmând să se desfăşoare pe două scene.  

Rockstadt Extreme Fest 2014 se va desfăşura pe două scene

Organizatorii Rockstadt Extreme Fest 2014 au anunţat faptul că anul acesta spaţiul destinat concertelor va beneficia de o a doua scenă. Astfel fanii metalului extrem se vor bucura, între 13 şi 16 august 2014, de mai multă muzică şi distracţie lângă Cetatea Râşnov.  

RECENZIE: Comeback Kid au încins clubul Fabrica din Bucureşti (POZE)

Trupa Comeback Kid a susţinut în seara zilei de 8 iulie 2014, în premieră, în clubul Fabrica din Bucureşti, un concert pentru promovarea celui mai recent album al trupei „Die Knowing”. În calitate de supporting act, au evoluat în deschiderea canadienilor, trupele româneşti Killer... 

POZE: Comeback Kid în Club Fabrica din Bucureşti

Trupa Comeback Kid a susţinut primul său concert la Bucureşti, pe 8 iulie 2014. În deschiderea trupei de hardcore punk au concertat: Killer Victim, The Boy Who Cried Wolf şi Rock’N’Ghenă. Vezi galeria foto de la concert!  

Programul şi regulile de acces pentru concertul Comeback Kid din Club Fabrica

Una dintre cele mai apreciate trupe de hardcore punk din noul val, Comeback Kid va susţine un concert incendiar în clubul Fabrica din Bucureşti. Pe 8 iulie 2014, la evenimentul ce promovează cel mai recent album al trupei, „Die Knowing”, accesul se va face de la ora 19:00.  

Concert Comeback Kid în Club Fabrica din Bucureşti

Marţi, 8 iulie 2014, de la ora 21:00, formaţia canadiană Comeback Kid va concerta, în premieră, în Bucureşti, la Club Fabrica. În deschidere vor cânta trupele româneşti The Boy Who Cried Wolf şi Rock N Ghena.  
8 Jul 2014     ,


Social Media

iConcert.ro